Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2011

Η τρόικα καθορίζει το "κούρεμα"

Η έκθεση των ελεγκτών της τρόικας για την πρόοδο του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής που εφαρμόζει η Ελλάδα, ενδέχεται να ολοκληρωθεί μετά από 2 με 3 εβδομάδες, ανέφεραν, σύμφωνα με το Reuters, αξιωματούχοι της ευρωζώνης.

Οι δηλώσεις αυτές χτυπούν "καμπανάκι" για το ενδεχόμενο εσωτερικής στάσης πληρωμών, αφού η κυβέρνηση έχει παραδεχτεί ότι τα ταμειακά διαθέσιμα του κράτους φτάνουν ως τα μέσα Οκτωβρίου!

Η έκθεση από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ενδέχεται να αποβεί καθοριστική για το αν θα χρειαστεί επανεξέταση της συμμετοχής του ιδιωτικού τομέα στο δεύτερο πακέτο διάσωσης για την Ελλάδα, σημειώνουν.

Σύμφωνα με τους ίδιους αξιωματούχους, αν οι προβλέψεις της έκθεσης για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας αναθεωρηθούν προς τα κάτω, θα αναθεωρηθούν και τα έσοδα.

Σε μια τέτοια περίπτωση, οι ανάγκες χρηματοδότησης της Ελλάδας θα είναι μεγαλύτερες από ότι είχε προβλεφθεί στις 21 Ιουλίου, όταν η ηγέτες της ευρωζώνης είχαν συμφωνήσει σε σχέδιο διάσωσης 109 δισ. ευρώ.

Οι ηγέτες της ευρωζώνης δεν θα δεχτούν να καλύψουν τις πρόσθετες ανάγκες χωρίς την συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα και θα ζητήσουν από τους κατόχους ιδιωτικού χρέους να δεχτούν μεγαλύτερο κούρεμα.

"Οι συνθήκες ενδέχεται να έχουν αλλάξει σε σχέση με την τελευταία αναθεώρηση και το ίδιο έχει γίνει και με τις προβλέψεις για την ελληνική ανάπτυξη. Εάν τα δούμε συνδυαστικά, θα πρέπει να δούμε και τι συμπεράσματα θα βγάλει και η τρόικα", ανέφερε ο αξιωματούχος.

Το πρακτορείο σημειώνει ότι την προηγούμενη Παρασκευή, ο υπουργός Οικονομικών Ευ. Βενιζέλος φέρεται να αναφέρει τρία σενάρια στους βουλευτές για την επίλυση της κρίσης χρέους, ένα εκ των οποίων αφορά τακτική χρεοκοπία με "κούρεμα" 50% για τους ομολογιούχους.

"Κανείς δεν γνωρίζει στην παρούσα φάση πόσο μεγαλύτερη θα πρέπει να είναι η συμμετοχή των ιδιωτών. Ενδέχεται να πλησιάσει τα επίπεδα που διαπραγματεύονται στην παρούσα φάση τα ελληνικά ομόλογα. Έχουν ακουστεί σενάρια για 50% αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα", υπογραμμίζει ο αξιωματούχος.

"Το θέμα είναι εάν με τον τρέχοντα σχεδιασμό, οδηγούμαστε σε μια βιώσιμη λύση ή όχι. Στην παρούσα φάση δεν υπάρχει ξεκάθαρη άποψη επ' αυτού. Η Κομισιόν, το ΔΝΤ και η ΕΚΤ θα πρέπει να αποφασίσουν εάν είναι δυνατόν ή όχι", κατέληξε η πηγή του πρακτορείου

Euro2Day

Σημ.axinosp:"ενδέχεται να ολοκληρωθεί μετά από 2 με 3 εβδομάδες", ο έλεγχος της Τρόικας και τα λεφτά φτάνουν, αν δεν έχουν τελειώσει, μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου!!
Το κόψιμο-κούρεμα του χρέους, ή αλλιώς χρεο-κοπία (μιας και λίγα Ελληνικά και την σημασία των λέξεων την καταλαβαίνουμε), είναι στο τσεπάκι μας και στις 15 Οκτώβρη γίνεται και η επίσημη αναγγελία της χρεο-κοπίας του Κράτους, μιας χρεοκοπίας που ανεπίσημα άρχισε από χθες και μέχρι τελευταία στιγμή οι προδότες πολιτικοί μας θα δουλεύουν για τα συμφέροντα των δανειστών τους, προσπαθώντας να ξεπουλήσουν την χώρα, με τακτική χρεοκοπία περιμένοντας να μας πει η ΕΕ και το ΔΝΤ αν θα ζήσουμε η θα πεθάνουμε, σαν λαός (η βιώσιμη λύση που λέγαμε).

Δεν υπάρχουν σχόλια: