Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2011

Ο ΛΑΟΣ "ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΛΑΡΙ"......: ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΑΛΟΚΟΨΩ"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Καλά θα κάνουν να σκεφτούν πολύ καλά πριν έρθουν να μου κόψουν το ρεύμα!
Είμαστε αποφασισμένοι σαν οικογένεια να πληρώσουμε το ρεύμα που καταναλώνουμε αλλά όχι το χαράτσι που προσπαθεί να εισπράξει παντοιοτρόπως ο δήθεν σωτήρας μας Βενιζέλος!!
Θα καταθέσω στο παρακαταθηκών και δανείων το αντίτιμο του λογαριασμού ΔΕΗ όσον αφορά το καταναλωθέν ρεύμα .... αν και εκεί ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ θέλει να υπακούσει τις εντολές των κυβερνώντων καλά θα κάνει να το αποφύγει γιατί έχει θολώσει το ματάκι μου!!
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΥΣ ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΖΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΧΥΣΩ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ!!

Τα στοιχεία μου τα έχετε η εν λόγω ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ μου ενέχει την μορφή ΔΗΛΩΣΗΣ και παρακαλώ να την αναρτήσετε !! ότι και να γίνει από εδώ και πέρα την ευθύνη την .έχουν αυτοί που με εξώθησαν να βγω στο ΚΛΑΡΙ!! Αυτοί πρώτοι πέταξαν τους νόμους και λειτουργούν άνομα!!! Η δικαιοσύνη αργεί να με καλύψει !! ΤΩΡΑ ΠΕΙΝΑΩ και τώρα έχω ανάγκη τα λεφτά μου για να θρέψω την οικογένεια μου!!!!
ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ..ΚΑΤΑΛΑΒΕ

ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΑΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!!!

ΥΓ: ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΕΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ Ή ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ!!!!
Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΜΕ ΩΘΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΗΣΩ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: