Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2011

"ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ" ΛΕΝΕ ΟΙ FINANCIAL TIMES


"Ας χρεοκοπήσει η Ελλάδα για να σωθεί το ευρώ". Αυτό είναι το μήνυμα των Financial Times προς τους ευρωπαίους ηγέτες την ίδια ώρα που στην Ελλάδα, πηγαίνουν στα... τυφλά!

"...Ήρθε η ώρα να αποδεσμεύσουμε την Ελλάδα. Δεν προτείνω βεβαίως να πατήσουμε τα δάχτυλα της ελληνικής κυβέρνησης, ενώ κρέμεται από το χείλος του ευρωπαϊκού γκρεμού. Φτάσαμε όμως, σε ένα σημείο όπου οι ελπίδες για το καλύτερο οδηγούν στον όλεθρο. Η Ευρώπη χρειάζεται ένα σχέδιο για να διαχειριστεί την πτώση της Ελλάδας" λέει χαρακτηριστικά το άρθρο.

Πάντως, η φωτό με την Μέρκελ στο καράβι και την Ελλάδα στην... βαρκούλα τα "λέει" όλα!

APOSPASMA
Σημ.axinosp:Ρε λαμόγια της Wall Street νομίζετε ότι έτσι θα γλυτώσετε και θα συνεχίσετε να κερδοσκοπείτε συνέχεια με τα κράτη, ρε θα σας φάνε ζωντανούς στο φούρνο με πατάτες, οι συμπατριώτες σας όταν καταλάβουν ότι από υπερδύναμη η Αμερική, έγινε το κοριτσάκι με τα σπίρτα έτοιμο να πεθάνει ανάβοντας τα τελευταία σπίρτα της!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

KAI KATA MIA ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ WALL STREET ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ,ΤΩΝ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ,ΕΙΝΑΙ ΕΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑΣ MOBIUS,Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΣ ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αχινέ με εκπλήσσει η αισιοδοξία σου, τη στιγμή που μας παίρνουν και τα σώβρακα. Μακάρι να έχεις δίκιο και να βγεις αληθινός κάποτε.