Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Ζ.Κ.Γιουνκέρ: "Haircut over 50%" - Άρχισαν κατασχέσεις σπιτιών

Πριν λίγο σε συνέντευξή του στην αυστριακή τηλεόραση, ο πρόεδρος του Eurogroup Ζαν Κλωντ Γιουνκέρ δήλωσε ότι το "κούρεμα" του ελληνικού χρέους θα είναι πάνω από 50%, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες ότι χθες μεταξύ Μέρκελ-Σαρκοζί συμφωνήθηκε "κούρεμα" 60%.

Αυτό θα έχει συγκλονιστικά αρνητικές επιπτώσεις ειδικά στα ασφαλιστικά ταμεία, ενώ βέβαια δεν τίθεται θέμα εκταμίευσης της 6ης δόσης μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, όσο και αν διαρρέει το ΥΠΟΙΚ ότι "Ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις με την τρόϊκα".

Στο μεταξύ σήμερα εκατοντάδες κατασχετήρια των σπιτιών τους έφτασαν σε πολίτες για χρέη προς την εφορία 10.000-50.000 ευρώ!
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Σημ.axinosp:Μέχρι Δευτέρα θα ακούσουμε τα χαμπέρια από το Μπένι, για εκλογές, ή Ψευτο-Οικουμενική κυβέρνηση, πάντως πολλοί, αρχίζουν να κοιτάνε προς αυτό το σημείο χεσμένοι

Δεν υπάρχουν σχόλια: