Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2011

Θα εκδηλωθεί credit event και θα πληρωθούν CDS αξίας 30 δισ δολ

....Και ενώ οι ζημίες για τις τράπεζες αναμένονται τεράστιες σημαντικές κεφαλαιακές ζημίες θα υποστούν και τα ασφαλιστικά ταμεία στην Ελλάδα που ελέγχουν 19-20 δις ευρώ ομόλογα.
Στο πρώτο psi τα ταμεία ακολούθησαν την πολιτική της χρονικής επιμήκυνσης αλλά στο δεύτερο psi φαίνεται ότι θα υπάρχει και haircut και αν αυτό συμβεί τα ασφαλιστικά ταμεία θα χρειαστούν κρατική βοήθεια ειδάλλως θα κινδυνεύσουν να χρεοκοπήσουν.
Οι κίνδυνοι για τις τράπεζες και τα ασφαλιστικά ταμεία είναι τεράστιοι και ρεαλιστικοί.
Ρεαλιστική είναι και η ανησυχία ότι το credit event δεν θα μπορέσει να αποτραπεί αν υπάρξει και δεύτερο haircut στα ομόλογα.
Η ISDA η διεθνής ένωση swaps και παραγώγων δεν θα μπορεί προκλητικά να υποστηρίζει ότι δεν τίθεται credit event. Πιστωτικό γεγονός θα υπάρξει και τότε οι αμερικανικές τράπεζες κατά βάση θα κληθούν να πληρώσουν έως 30 δις δολάρια τα CDS στους σημερινούς κατόχους.
Μια τέτοια εξέλιξη θα πλήξει την κεφαλαιακή διάρθρωση και των αμερικανικών τραπεζών αλλά πλησιάζει η ώρα που όλοι πρέπει να πληρώσουν. Οι αμερικανικές τράπεζες όταν εξέδιδαν τα CDS θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι υπήρχε έστω και μια πιθανότητα να τα πληρώσουν.
Το αμερικανικό ενδιαφέρον για την κρίση χρέους συνδέεται και με το γεγονός ότι οι αμερικανικές τράπεζες δεν θέλουν να πληρώσουν τα CDS.

www.bankingnerws.gr
Σημ.axinosp:Η πρωινή μπόρα δεν ήταν τίποτα μπροστά σε αυτό που έρχεται !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: