Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2011

Russia Today: Διεθνής η ξεφτίλα Παπουτσή και ΜΑΤατζήδωνΤο βίντεο είναι του διεθνούς ειδησεογραφικού Μέσου RT (Russia Today). Δείχνει την εισβολή των ΜΑΤ στο ΜΕΤΡΟ του Συντάγματος και την εκδίωξή τους από τους συνδικαλιστές. Δείχνει επίσης σκηνές απίστευτης βίας από τους ΜΑΤατζήδες, οι οποίοι χτυπάνε εργαζόμενους του ΜΕΤΡΟ και πολίτες, βρίζουν και κάνουν χειρονομίες! Όλος ο πλανήτης πλέον μαθαίνει ότι η χώρα τελεί υπό την κατοχή μιας δίχως νομιμοποίηση κυβέρνησης και των μισθοφόρων μπράβων της. Μιας ανίκανης κυβέρνησης που εκτελεί τις εντολές του ΔΝΤ και των Διεθνών Τοκογλύφων!
Tsantiri

Δεν υπάρχουν σχόλια: