Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2011

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη γερμανική πρεσβεία


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη γερμανική πρεσβεία στην οδό Λουκιανού, στο Κολωνάκι, διοργανώνουν τα μέλη του κινήματος «Πόρτα- Πόρτα» για τις 6 Οκτωβρίου.
Όπως πληροφορούμαστε από τα ίδια τα μέλη, δεν πρόκειται για μία «εκδήλωση όπως τις άλλες που κάναμε. Θα υπάρχει θεατρικό δρώμενο με ηθοποιούς, τραγουδιστές και μουσικούς. Γερμανός αξιωματικός θα εκτελέσει Ελληνίδα και το παιδί της. Γερμανός στρατιώτης θα εκτελέσει ιερέα, αφού σπάσει και πατήσει τον σταυρό. Η Μέρκελ θα σηκώσει ψηλά τη χιτλερική σημαία, ενώ ο Χίτλερ θα περπατήσει μπροστά από τη Γερμανική Πρεσβεία, κρατώντας τη σημερινή Γερμανική Σημαία. Η εκδήλωση θα τελειώσει με τη Μέρκελ χορεύοντας βαλς με τον Χίτλερ. Γνωστή τραγουδίστρια θα τραγουδήσει ελληνικά αντιστασιακά τραγούδια. Στους συμμετέχοντες θα δοθεί αλάτι, για να το πετάξουν, όπως έκαναν οι γιαγιάδες μας, για να φύγουνε οι Γερμανοί που έρχονται να αγοράσουν την Ελλάδα που μας πιέζουν να ξεπουλήσουμε».
ΠΗΓΗ-http://www.facebook.com/dkollatos?sk=wall

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αυτην την φωτο την ειχε η μπιλντ με τιτλο
οι ελληνες μας μισουν,αν και τους ταιζουμε!