Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Σόρος: "Στα πρόθυρα της κατάρρευσης το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα"


"Στα πρόθυρα της κατάρρευσης βρίσκεται το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα", δήλωσε ο μεγαλοεπενδυτής Τζορτζ Σόρος μιλώντας στη Νέα Υόρκη.
Ο μεγαλοεπενδυτής έκρουσε τον "κώδωνα" για ενδεχόμενες καταστροφικές συνέπειες της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης.

"Είναι μια αυτο-τροφοδοτούμενη διαδικασία αποσύνθεσης", τόνισε ο ίδιος και συνπλήρωσε ότι "πρέπει να γίνει ότι είναι δυνατόν για να σταματήσει αυτή η πορεία".

"Βλέπω έναν αυξανόμενο διχασμό μεταξύ των ανεπτυγμένων και των αναδυόμενων χωρών", πρόσθεσε.
Ρεπόρτερ
Σημ.axinosp:Είπε να πει καμία μαλακία το κοράκι, μπας και ταρακουνηθούν οι δείκτες για να βγάλει κάνα φράγκο σορτάροντας το δολάριο, για να περάσει το Σαββατοκύριακο στην υγεία των κορόιδων !!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μας συμφέρει (νομίζω) εμάς τους Έλληνες μια παγκόσμια οικονομική κρίση. Καλύτερα να είσαι μέρος του προβλήματος, παρά το κυρίως πρόβλημα και να την έχουν πέσει όλοι πάνω σου. Το επόμενο βήμα τους είναι να προωθήσουν κάποια παγκόσμιας εμβέλειας λύση για το παγκόσμιο αυτό πρόβλημα.

Αλλά πολύ πρεμούρα τους έχει πιάσει τελευταία ή μου φαίνεται; Κάτι φοβούνται και ωθούν τις εξελίξεις γρηγορότερα. Μήπως ο φόβος τους είναι το 2012 και ότι αυτό φέρνει; Μπορεί κάτι να σκαρώσουν τις μέρες των γιορτών, πιθανόν τη Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, ώστε να περάσει ο κόσμος μαύρα Χριστούγεννα (βλ. βιομηχανία φόβου)

Ανώνυμος είπε...

http://www.enet.gr/?i=news.el.ecoenet&id=328896

Σαλαμινα. Μιά νεα τραγωδια για τους κατοικους, μιά νεα "μπάζα" για τους μιζαδορους και μεγαλοεργολάβους.
Συζευξη=νεα διοδια, νεοι φοροι δια παντος για οσους θελησουν να πανε Σαλαμινα προσεχως.