Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2011

Ο πόλεμος κατά του «αυνανισμού» μόλις άρχισε

Μια δήλωση που θα προκαλέσει σάλο έκανε, μετά από πολύ καιρό και αφού πρώτα διέσωσε την κυβερνητική του θέση, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος από τη Γαλλία, όπου μίλησε στο κανάλι 5, ενώπιον μερικών εκατομμυρίων τηλεθεατών.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στην εκπομπή “Ο κόσμος εν κινήσει“, ο κ. Πάγκαλος αναφέρθηκε στους Αγανακτισμένους πολίτες που διαδηλώνουν στους δρόμους με το δικό του γνωστό ύφος αποκαλώντας τους «ένα μίγμα από φασίστες, κομμουνιστές και μαλάκες».

Στη δύση της πολιτικής του καριέρας ο παραγωγικότατος κ. Πάγκαλος βρήκε νέο αντικείμενο εργασίας, κάτι για να δικαιολογεί τα έξοδα του γραφείου της Αντιπροεδρίας-Καγκελαρίας: θα ασχοληθεί ταυτόχρονα με την πάταξη του φασισμού, του κομμουνισμού και του αυνανισμού.

Στην πλατεία συνευρέθηκαν η μεσαία τάξη, το «προλεταριάτο» οι νεόπτωχοι, άνθρωποι κάθε ηλικίας απελπισμένοι, κυρίως νέοι και εργαζόμενοι, μέχρι την ημέρα που η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ διέλυσε χιλιάδες κόσμου μέσω «δημοκρατικού διαλόγου» με τα ΜΑΤ και την υποστήριξη χιλιάδων φιαλιδίων χημικών. Το κίνημα των «αγανακτισμένων παράκμασε γιατί τις πλατείες τις έχουν καταλάβει οι νεοάστεγοι, μετά τις εμπνευσμένες πολιτικές της Κυβέρνησης ΓΑΠ…

Τη σημαία του αντιαμερικανισμού ύψωσε από την ηρωική Αμφιθέα ο κ. Καρα-Τσε-φέρηςμόλις πληροφορήθηκε ότι δεν θα συναντηθεί με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν. Επέλεξε μάλιστα να αναδείξει την ενόχλησή του με μια ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση: «Ο Αμερικανός Αντιπρόεδρος κ. Μπάιντεν έρχεται στην Ελλάδα και δώρα φέρων. Μερικά ”σαπάκια” άρματα μάχης που περίσσεψαν από τον Πόλεμο του Κόλπου, με αντιπαροχή προφανώς την εκχώρηση της ονομασίας της Μακεδονίας στον επειγόμενο κ. Γκρουέφσκι» σημειώνεται στην ανακοίνωση του ΛΑΟΣ και καταλήγει με αιχμηρό τρόπο, αφήνοντας πολλά υπονοούμενα: «Φυσικά θα συναντήσει όλο το πελατολόγιο της Ουάσιγκτον. Ευτυχώς ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης δεν ανήκει στους πελάτες του Στέιτ Ντιπάρτμεντ».

Αν τον συναντούσε θα αναδείκνυε τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ ως πολιτικό παράγοντα ολκής. Το Τηλεάστυ θα ξαναγινόταν Telecity για μια βραδιά προκειμένου να καλύψει το γεγονός. Τώρα που δεν τον βλέπει υψώνει τη σημαία του ανεξάρτητου, του αδέσμευτου, του ανήμπορου, του αδικημένου, του κατατρεγμένου από τον «ξένο παράγοντα».

Μήπως λοιπόν του φτιάχνει το προφίλ το υπερατλαντικός παράγοντας; Κάποιος να τους πει ότι οι Έλληνες ξύπνησαν και δεν μασάνε πια κουτόχορτο.

Είμαστε σίγουροι πως ο Πρόεδρος Ομπάμα θα αποκαταστήσει την τάξη και με την πρώτη ευκαιρία θα συναντήσει τον Καρατζαφέρη, πριν πάρει τ’ άρματα. Θα τον εξοπλίσει η Βόρεια Κορέα με ιδεολογικά εφόδια και οι Βιετκόγκ από τα λάφυρα του πολέμου του Βιετνάμ.

Οι ΗΠΑ θα υποχρεωθούν εκ των πραγμάτων να συνομιλήσουν μαζί του, γιατί αν αποκλείσει ο Άδωνις με τον στόλο του τα λιμάνια και ο Βορίδης με τα ΔΧ τις εθνικές οδούς, κινδυνεύει η έβδομη δόση, το ευρώ, το δολάριο και το Hollywood.

Ο μυστικός σχεδιασμός είναι ο Πρόεδρος Ομπάμα να καλέσει ένα σαββατοκύριακο σε κρίσιμες συνομιλίες στο Καμπ Ντέιβιντ, τον Πούτιν, τον Κάμερον και τον Καρατζαφέρη για να αποφευχθεί η καταστροφή του γνωστού κόσμου…

Μ.Ο.


Antinews
Σημ.axinosp:Ούστ Γουρούνια !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: