Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

ΔΝΤ: Εκδίδει ομόλογα για πρώτη φορά στην ιστορία του

Στη έκδοση ομολόγων θα προχωρήσει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) για πρώτη φορά στην ιστορία του, προκειμένου να αντλήσει γρήγορα τα κεφάλαια για το νέο πρόγραμμα δανεισμού ύψους 500 δισ. δολαρίων.Τα εν λόγω ομόλογα αναμένεται να αγοράσουν αναδυόμενες οικονομίες όπως η Κίνα, η Ρωσία, η Βραζιλία και η Ινδία. Τα ομόλογα θα πρέπει να αποπληρωθούν σε ένα με δύο χρόνια.

Το ΔΝΤ έχει εδώ και δεκαετίες την καταστατική δυνατότητα της έκδοσης ομολόγων, αλλά δεν την έχει χρησιμοποιήσει έως τώρα, για να αποφύγει το βραχυπρόθεσμο δανεισμό. Τόσο οι ΗΠΑ όσο και η ΕΕ πιέζουν για τη γρήγορη ενεργοποίηση του δανειοδοτικού προγράμματος των 500 δισ. δολαρίων, ώστε να στηριχθούν οι ευάλωτες οικονομίες.

http://www.reporter.gr/default.asp?pid=16&la=1&art_aid=209419
Σημ.axinosp:Ξέμεινε απο λεφτά το κακόμοιρο το ΔΝΤ (δηλαδή οι Αμερικάνοι) και δίνει ότι έχει ομόλογα , χρυσό και οι Κινέζοι ξεφορτώνουν τη σαβούρα του δολαρίου !!

2 σχόλια:

Alexandros Biohazardous είπε...

Siggnomi,an ekdosei omologa se poion tha xrostaei?ston eauto t?eleos!

axinosp είπε...

οχι εκδιδει ενα ομολογο το οποίο
θα αγοράσουν η κίνα και ενδεχομένως η βραζιλία οπως λεει το αρθρο δινοντασ δολάρια στο ΔΝΤ που έχει μείνει άφραγκο !!