Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2011

Πρώην οικονομικός σύμβουλος του Bush: «Η Γερμανία προετοιμάζεται για να τυπώσει το μάρκo»!

Image«Η Γερμανία βρίσκεται στο διαδικασία προετοιμασίας για να τυπώσει γερμανικά Μάρκα , σε περίπτωση που θα εγκαταλείψει το ευρώ». Την απίστευτη αυτή δήλωση έκανε η Philippa Malmgren οικονομικός σύμβουλος του πρώην αμερικανού προέδρου George Bush.

“Η άποψή μου είναι ότι η Γερμανία θα αναγκαστεί να εγκαταλείψει το ευρώ" είπε η Malmgren κατά τη διάρκεια συνεδρίου στο Λονδίνο σύμφωνα με το ειδησιογραφικό ιστότοπο Citywire.

«Η απόφαση έχει ήδη παρθεί από την κυβέρνηση ότι η εγκατάλειψη του ευρώ είναι μια υπαρκτή πιθανότητα. Νομίζω ότι ήδη έχουν θέσει σε κίνηση τις εκτυπωτικές μηχανές και πρόκειται να φέρουν το παλιό γερμανικό μάρκο πίσω».

Η ίδια παραδέχθηκε πως η αποχώρηση από το ευρώ είναι μια ριζοσπαστική κίνηση η οποία θα εκτινάξει τις τιμές των εξαγώγιμων προϊόντων της στα ύψη, αλλά συμπλήρωσε πως οι γερμανικές βιομηχανίες είναι αρκετά δυνατές για να αντέξουν αυτή την αύξηση των τιμών.

Η Malmgren προέβλεψε ότι περισσότερες χώρες της ευρωζώνης πρόκειται να βρεθούν αντιμέτωπες με το φάσμα της χρεωκοπίας προκαλώντας μεγάλες αλλαγές στις κοινωνικές δομές τους. «Είναι σημαντικό να αρχίζουν να προετοιμάζουν την κοινή γνώμη έτσι ώστε να αντιμετωπίσει μια τέτοια κατάσταση».

Και σαν μην έφτανε αυτό ο Stefan Homburg επικεφαλής του ινστιτούτου για Public Finance σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraph δήλωσε πως το ευρώ φτάνει στο τέλος του. Η κατάρρευση της νομισματικής ένωσης τώρα φαίνεται ως αναπόφευκτη».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σημ.axinosp:Τώρα αν γίνει και και αυτό, τότε γάματα με μεγάλα γράμματα !!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

εαν γινει αυτο,θα ισοδυναμει με τις συμμαχικες νικες στο ελ-αλαμειν και στο σταλινγραντ.

αρκετα ταλαιπωρηθηκαν ολοι οι λαοι της ευρωζωνης απο την νομισματικη αγυρτεια του κατοχικου νομισματος.και οι ιδιοι οι γερμανοι,που σαν βοδια που ειναι δεν διεφεραν απο τους παππουδες τους που τρεχαν να ακουσουν τον δεκανεα στην νυρεμβεργη.