Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2011

Υποδιευθυντής ΙΑ’ ΔΟΥ Αθηνών: Στις εφορίες κάνουν πάρτι! Δεν θα εισπραχθεί ούτε 1 ευρώ

“Στις εφορίες έχουν όλα διαλυθεί, οι εισπρακτικοί μηχανισμοί είναι σε τέλμα. Στις εφορίες γίνεται πάρτι. Δεν θα εισπραχθεί ούτε ένα ευρώ μεχρι τις εκλογές” δήλωσε στην κάμερα του mega ο υποδιευθυντής της ΙΑ’ εφορίας Αθηνών.

Αντιλαμβανόμαστε βέβαια πως οι τεράστιες περικοπές στους μισθούς των εφοριακών είναι λογικό να δημιουργούν κλίμα απειθαρχίας. Όμως το γεγονός της δήλωσης ενός υποδιευθυντή εφορίας σε τηλεοπτικό κανάλι κι όχι στα αρμόδια όργανα καταδεικνύει την ηθική σήψη στην οποία έχει περιέλθει το φοροεισπρακτικό σύστημα.

politicsgr.net
zoomnews
Σημ.axinosp:Εκλογές ωραίο ανέκδοτο!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: