Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2011

90ΧΡΟΝΗ ΠΡΟΣΕΦΥΓΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ

Γιαγιά εναντίον ΔΕΗ για το «χαράτσι»! Στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης κρίνεται σήμερα η αίτηση προσωρινής διαταγής 90χρονης συνταξιούχου που καλείται να πληρώσει έκτακτο τέλος 1.104 ευρώ, για να μην της κόψουν το ρεύμα.
Ενημερωτική συνάντηση με τους δημάρχους της Θεσσαλονίκης έχει η διοίκηση του Δικηγορικού Συλλόγου, με θέμα το ειδικό τέλος στα ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα.
Προ ημερών, η 90χρονη γυναίκα παρέλαβε λογαριασμό της ΔΕΗ με το έκτακτο τέλος, που πρέπει να καταβληθεί σε δύο δόσεις. Ηταν 1.104 ευρώ, ενώ η κατανάλωση ρεύματος μόλις 62 ευρώ! Η σύνταξή της ανέρχεται σε 900 ευρώ το μήνα, από τα οποία 500 πληρώνει σε γυναίκα που τη φροντίζει, ενώ δεν διαθέτει άλλα περιουσιακά στοιχεία και έσοδα. Η ηλικιωμένη δηλώνει ότι υπό αυτές τις συνθήκες αδυνατεί να καταβάλει τα χρήματα και ζητεί από το δικαστήριο την προσωρινή παροχή προστασίας, ώστε να μην της διακοπεί το ρεύμα από τη ΔΕΗ. Υποστηρίζει επίσης ότι η επιβολή του τέλους με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ είναι αντισυνταγματική, παράνομη και καταχρηστική.

«Η ουσιώδης διαφορά της συγκεκριμένης αίτησης σε σχέση με τις ασκηθείσες προσφυγές ενώπιον των διοικητικών δικαστηρίων και του Συμβουλίου της Επικρατείας συνίσταται αφενός στην άμεση έκδοση πρώτης αποφάσεως από πολιτικά δικαστήρια και αφετέρου στο γεγονός ότι εστιάζει όχι στο αν είναι νόμιμη η επιβάρυνση και το τέλος, αλλά αν είναι νόμιμη η είσπραξή του μέσω του λογαριασμού ενός νομικού προσώπου ιδιωτικού δικαίου και στη στάθμιση μεταξύ του δημόσιου συμφέροντος και της ζωής και ασφάλειας μιας 90χρονης συνταξιούχου», ανέφερε ο δικηγόρος της 90χρονης, Κλεάνθης Βουλκίδης.
Του ΝΙΚΟΥ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ
-ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
ΠΡΕΖΑ TV
15-11-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: