Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

«Κάθε βράδυ 3.000 Ελληνίδες γίνονται πόρνες»

Με αφορμή την οικονομική κρίση και τη δύσκολη θέση στην οποία έχει βρεθεί η Ελλάδα τουρκικά μέσα ενημέρωσης «χτυπούν» με προσβλητικά ρεπορτάζ της χώρα μας.

Δημοσίευμα της εφημερίδας «Takvim», με τίτλο «Η Ελλάδα βγήκε στον δρόμο», υποστηρίζει πως 3.000 Ελληνίδες γίνονται πόρνες, γιατί δεν τα βγάζουν πέρα με την οικονομική κρίση. Μέσα στο άρθρο αναφέρει «τα βράδια 3.000 Ελληνίδες βγαίνουν στον δρόμο ψάχνοντας για δουλειά. Δεν είναι όμως ο μόνος τρόπος για να εντοπίσουν τους πελάτες τους». Αναφέρεται μάλιστα πως οι κοπέλες βρίσκουν δουλειά μέσω φίλων τους, ρισκάροντας πολλά ακόμα και την υγεία τους, ενώ προσθέτει πως η κατάσταση έχει ξεφύγει πλέον από κάθε έλεγχο με την αστυνομία να κάνει τα στραβά μάτια.

Υπάρχουν βέβαια και άλλες αναφορές για την οικονομική κατάσταση την Ελλάδα με την τουρκική ηλεκτρονική εφημερίδα. «Netgazete» να υποστηρίζει πως οι Ελληνίδες περνούν τα σύνορα του Έβρου για να βρουν φτηνά νυφικά στην Αδριανούπολη.
Σημ.axinosp:Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: