Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2011

A.Mέρκελ: "Δεν προχωρά το "κούρεμα"!

ImageΟμολογία αποτυχίας τόσο στην απόφαση αυτή καθ'εαυτή της Συνόδου των Βρυξελλών, όσο και της εφαρμογής του, τόσο από την καγκελάριο Α.Μέρκελ όσο και από τον επόμενο, όπως όλα δείχνουν, καγκελάριο Πέερ Σταίνμπρουκ: «Το κούρεμα του ελληνικού χρέους αποφασίστηκε» είπε η Α.Μέρκελ «αλλά τώρα διαπιστώνουμε ότι υπάρχουν σημαντικές δυσκολίες για την ολοκλήρωσή του»!

Επίσης ο υποψήφιος για την καγκελαρία Πέερ Σταίνμπρουκ κατηγόρησε την Α.Μέρκελ ότι παίρνει "χρεοκοπημένες αποφάσεις" για την Ελλάδα.

"Η πολιτική σας είναι εκτός χρόνου. Πως μπορείτε να μιλάτε για επιτυχία της συνόδου κορυφής της 27ης Οκτωβρίου, όταν κανείς δεν ξέρει τι είδους μόχλευση θα έχει το EFSF;» είπε. «Και όταν το κούρεμα του ελληνικού χρέους είναι μόνο ονομαστικά 50%, ενώ η πραγματική του αξία πέφτει στο 30%»;

Βέβαια για να λέμε "και του στραβού το δίκιο", ο "Βιετναμέζος" υπουργός Οικονομικών (υιοθετήθηκε από γερμανική οικογένεια από το Βιετνάμ), ο αντικαγκελάριος Φίλιπ Ρόσλερ, o oποίος αναφέρθηκε στις εμπειρίες του από το πρόσφατο ταξίδι του στην Αθήνα είπε τα πράγματα για την Ελλάδα με το όνομά τους, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα ότι ξ πρόσφατή επίσκεψή του στην Ελλάδα, ήταν ένα "ναυάγιο":

«Πήγα με την πρόθεση να προωθήσω ένα μεγάλο σχέδιο ανάπτυξης» είπε. «Αλλά τι ανάπτυξη μπορεί να γίνει, όταν δεν υπάρχει καν κτηματολόγιο και όταν οι Έλληνες δεν ξέρουν να οργανώσουν τις ιδιωτικοποιήσεις - χώρια οι απεργίες;» κατέληξε.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σημ.axinosp:Ο "Ελληνικός Χειμώνας", κόλλησε, την Γερμανική προέλαση!!

Να δείτε σε λίγο που θα αρχίσει η αντεπίθεση, τι έχουν να πάθουν οι Γερμαναράδες!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: