Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Επιδιώκουν να κολλήσουν AIDS για να εισπράττουν το επίδομα!

Ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων του ιού HIV/AIDS παρατηρήθηκε φέτος στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδο, τα περιστατικά αυξήθηκαν κατά 50% σε σύγκριση με πέρυσι. Το 63% της αύξησης οφείλεται στους χρήστες ενδοφλέβιων ουσιών, ενώ ειδικά στους τοξικομανείς τα κρούσματα του ιού αυξήθηκαν το 2011 κατά 1200%!

Επίσης, όπως αποκάλυψε ο λοιμωξιολόγος, Μάριος Λαζανάς, υπάρχουν αρκετοί τοξικομανείς που επιδιώκουν να κολλήσουν τον ιό προκειμένου να εισπράττουν το μηνιαίο επίδομα των 700 ευρώ που δικαιούνται οι οροθετικοί!

Επιπλέον, σύμφωνα με στοιχεία του ΚΕΕΛΠΝΟ, η νόσος «θερίζει» τους άνδρες που συνευρίσκονται με παράνομα εκδιδόμενες γυναίκες χωρίς να παίρνουν τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης. Ο κ. Λοβέρδος έκανε έκκληση στους άνδρες να μην προτιμούν την αδήλωτη πορνεία ώστε να μη μεταφέρουν επικίνδυνα νοσήματα στο σπίτι και στην οικογένειά τους.

Σημειώνεται ότι σήμερα, μόνο στο λεκανοπέδιο, λειτουργούν παράνομα 600 οίκοι ανοχής.

Η συνέντευξη του υπουργού Υγείας δόθηκε με αφορμή το 23ο Πανελλήνιο Συνέδριο για το AIDS που ξεκινά τις εργασίες του στις 25 Νοέμβριου. Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και θα διαρκέσει τρεις μέρες.
Capital
Σημ.axinosp: Κανείς δεν μιλάει ότι η ανεξέλεγκτη αύξηση των τοξικομανών και της πορνείας οφείλεται στην εξαθλίωση των λαϊκών στρωμάτων από την επέλαση του ΔΝΤ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: