Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Έβαλαν Γενικό Γραμματέα στο TAXIS τον πρώην αντιπρόεδρο της Lehman Brothers


Ο κ. Θεοχάρης, αντικατέστησε τον πρώην Γενικό Γραμματέα της ΓΓΠΣ κ. Διομ. Σπινέλλη, ο οποίος είχε υποβάλει εδώ και καιρό την παραίτησή του στον υπουργό Οικονομικών κ. Ευ. Βενιζέλο, αλλά του είχε ζητηθεί να παραμείνει στη θέση του μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης τους.

Ο νέος γενικός γραμματέας ήταν από τους στενούς συνεργάτες του απερχόμενου Γενικού Γραμματέα και έχει μεγάλη εμπειρία σε θέματα διαχείρισης έργων και συστημάτων, ενώ έχει εργαστεί ως υψηλόβαθμο στέλεχος σε αρκετές επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα.

Είναι κάτοχος διπλώματος MEng στην τεχνολογία λογισμικού (Software Engineering (Hon) – 1993) από το Imperial College of Science Technology and Medicine του Λονδίνου

Έχει εκτεταμένη εμπειρία στο σχεδιασμό, ανάλυση και προγραμματισμό. Διετέλεσε αντιπρόεδρος στην Lehman Brothers, ηγούμενος της Ευρωπαϊκής ομάδας πληροφορικής μετοχικών παραγώγων της εταιρίας. Ως Διευθυντής Μηχανογράφησης της Ασπίς Πρόνοια ασχολήθηκε με διαχείριση συμβολαίων και προμηθειών, βελτιστοποίηση διαδικασιών και επιλεγμένη εισαγωγή εξωτερικών αναθέσεων (outsourcing).

Για σύντομο χρονικό διάστημα πριν την έναρξη της θητείας του ως ΓΓΠΣ, διετέλεσε σύμβουλος του Γ.Γ. του Υπουργείου Οικονομικών, ασχολούμενος με την παρακολούθηση δράσεων για την υλοποίηση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος δημοσιονομικής στρατηγικής.

ΠΗΓΗ: epikaira.gr

Το tsantiri λέει: Να υπενθυμίσουμε ότι η Lehman Brothers ήταν ο τραπεζικός κολοσσός που κατέρρευσε το 2008 και έκανε την κρίση ανεξέλεγκτη! Για την ιστορία…

Δεν υπάρχουν σχόλια: