Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2011

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ


Εισαγγελέας βρίσκεται αυτή την ώρα στο κέντρο έκδοσης εντολών της ΔΕΗ επί της οδού Μεσογείων για συνομιλίες με τους συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ, προκειμένου οι δεύτεροι να αποχωρήσουν. Η αστυνομία συνέλαβε τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ, κ. Δημήτρη Φωτόπουλο.

Ταυτόχρονα, στο κτίριο έφτασε και ο γενικός διευθυντής του κέντρου ο οποίος συνομίλησε για λίγη ώρα με το πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ κ. Φωτόπουλο.

Στο σημείο παραμένουν δύο περιπολικά της αστυνομίας, ενώ πριν από λίγη ώρα έφτασαν στο κτίριο διμοιρίες των ΜΑΤ.

Η ΓΕΝΟΠ συνεχίζει και σήμερα την κατάληψη του κτιρίου παρά την εισαγγελική εντολή να αποχωρήσει, ενώ το υπουργείο Περιβάλλοντος και η ΔΕΗ εμφανίζονται δυσαρεστημένοι από την ανακοίνωση της αστυνομίας, στην οποία αναφέρεται ότι δεν έχουν καταγγελθεί αξιόποινες πράξεις στην κατάληψη του κτιρίου.

apospasma

Δεν υπάρχουν σχόλια: