Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2011

ΔΕΗ: Παρέμβαση εισαγγελέα για την κατάληψη του κέντρου έκδοσης εντολών διακοπής ρεύματος από τη ΓΕΝΟΠ

Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκειμένου να σταματήσει άμεσα η κατάληψη του Κέντρου Έκδοσης Εντολών Διακοπής Ρεύματος από τη ΓΕΝΟΠ ζήτησε η διοίκηση της ΔΕΗ ύστερα από συνεννόηση με το ΥΠΕΚΑ, το οποίο κατηγορεί τη ΓΕΝΟΠ για ανευθυνότητα.

Σε σημερινή ανακοίνωση το υπουργείο επισημαίνει ότι "κανείς δε νομιμοποιείται να παίρνει το νόμο στα χέρια του και να βάζει στενά συντεχνιακά συμφέροντα πάνω από το εθνικό συμφέρον" και καλεί τη ΓΕΝΟΠ να σταματήσει να παριστάνει ανεύθυνα το "Ρομπέν των Δασών" σε μία τόσο σοβαρή συγκυρία για τη χώρα.

"Προκαλεί ιδιαίτερη έκπληξη το γεγονός ότι η σημερινή ενέργεια πραγματοποιείται, ενώ ήδη είχε γίνει γνωστό ότι η Κυβέρνηση βρίσκεται σε συνεννόηση με τη διοίκηση της ΔΕΗ, ώστε να μην γίνεται διακοπή ρεύματος σε ευπαθείς ομάδες, έως ότου οριστικοποιηθεί ο τρόπος προστασίας τους σε σχέση με την πληρωμή του τέλους ακινήτου", αναφέρει το ΥΠΕΚΑ.

Express
Σημ.axinosp:Το χαράτσι της ΔΕΗ που θα πάει όλο σε τοκοχρεολύσια των τοκογλύφων είναι εθνικό συμφέρον για τους δωσίλογους της Κυβέρνησης Παπα-δήμιου!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: