Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2011

Και η Βρετανία στην Ευρωζώνη!

Ένταξη της Βρετανίας στο ευρώ «νωρίτερα απ΄όσο πιστεύουν πολλοί Βρετανοί» προβλέπει ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.Σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Γερμανικού Πρακτορείου πριν από την επίσκεψη που πραγματοποιεί σήμερα στη Γερμανία ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον, ο κ. Σόιμπλε δήλωσε ότι πιστεύει πως, αν η Ευρώπη είχε ένα σταθερό νόμισμα, και οι 27 χώρες μέλη της θα εντάσσονταν στο ευρώ «νωρίτερα απ' όσο πιστεύουν πολλοί Βρετανοί».
Επισήμανε ακόμη πως οι Γερμανοί παραμένουν δεσμευμένοι σε μια ισχυρή Ευρώπη. «Θέλουν μια ισχυρή Ευρώπη και μια σταθερή Ευρώπη», υπογράμμισε.

i-reportergr
Σημ.axinosp: Καλά δεν τον είχα για τόσο μαλάκα τον Σόιμπλε, ούτε τόσο κορόιδα τους Βρετανούς ώστε να μπουν στο Ευρώ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: