Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2011

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΟΥΦΑΛΕΣ

Για τους πολιτικούς μας που εν έτη 2012 θέλουν να μετατρέψουν τη χώρα μας σε προτεκτοράτο και να υποδουλώσουν τον ελληνικό λαό εξαναγκάζοντας τον να πληρώνει μια ζωή τις κατοχικές δυνάμεις.

Πρέπει να θυμούνται όμως, ότι ο ελληνικός λαός πότε δεν έκατσε με σταυρωμένα τα χέρια και θα δώσει την απάντηση που αρμόζει σε όλους του προδότες…

Τσαντίρι

Δεν υπάρχουν σχόλια: