Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Τα ΜΑΤ, οι πραίτορες της κατοχικής κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΛάΟΣ-ΝΔ απώθησαν τους συνδικαλιστές της ΔΕΗ στην κατάληψη του Χολαργού…

Τα όργανα του φασιστικού καθεστώτος συνέλαβαν τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ!
Οι τροϊκανοί δικαστές είναι υπόλογοι στο ίδιο επίπεδο με τα ΜΑΤ και τους ξεπουλημένους στο τραπεζικό σύστημα πολιτικούς!
Κάλεσμα του προέδρου της ΔΕΗ Ν. Φωτόπουλου για συμπαράσταση από εργαζόμενους και συνδικάτα. «Δεν εγκαταλείπουμε τον αγώνα», τόνισε.
Είναι πλέον ζήτημα τιμής για τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους έλληνες πολίτες η παραμονή στην κυβερνητική εξουσία των υπαλλήλων τραπεζιτών (ΠΑΣΟΚ-ΛάΟΣ-ΝΔ).
Είναι η ώρα της σύγκρουσης των εργαζομένων και με την ξεπουλημένη ηγεσία της δήθεν ΓΣΕΕ, που...
σιωπά ένοχα μπροστά στην ισοπέδωση κάθε εργασιακού δικαιώματος.
Η στάση της ΓΣΕΕ (εδώ έχει σοβαρές ευθύνες ο ΣΥΡΙΖΑ με τους συνδικαλιστές του που δείχνουν απύθμενη «ανοχή» στον Παναγόπουλο των χιλιάδων ευρώ το μήνα) είναι καταδικασμένη στη συνείδηση του ελληνικού λαού. Ίσως είναι η ώρα να γίνει ουσιαστική η ρήξη και να μείνουν στην κυβερνητική ΓΣΕΕ οι καλοταϊσμένοι εργατοπατέρες με τα κουστουμάκια τους και τις γεμάτες τσέπες τους.
Ρήξη και σύγκρουση με το καθεστώς της κατοχικής κυβέρνησης των ταγματασφαλιτών του 2011!
Sibilla

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Από το : lesvosnews.gr
Δύο φορές αναγκάστηκε η αστυνομία της Λέσβου να καταστρώσει σχέδια απόδρασης του Υφυπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Άδωνι Γεωργιάδη , που βρέθηκε σήμερα στη Μυτιλήνη στο κτήριο της Γενικής Γραμματείας και...
Νησιωτικής Πολιτικής.
Η πρώτη απόδρασή του έγινε όταν στο κτήριο της Γενικής Γραμματείας είχε συγκεντρωθεί μεγάλη ομάδα διαδηλωτών οι οποίοι προσπάθησαν να εισβάλουν στο κτήριο και ο κ. Γεωργιάδης φυγαδεύτηκε αφού προηγουμένως δέχθηκε πυρά από αυγά και πορτοκάλια.
Η δεύτερ απόδραση έγινε λίγο αργότερα όταν οι διαδηλωτές έμαθαν ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης βρισκόταν στον τηλεοπτικό σταθμό «Αρχιπέλαγος» όπoυ έδινε συνέντευξη στον Γιάννη Συνάνη.
Γρήγορα λοιπόν συγκεντρώθηκαν έξω από το κτήριο του σταθμού και περίμεναν τον υφυπουργό με άγριες διαθέσεις και συνθήματα.
Η αστυνομία κατέστρωσε νέο σχέδιο και κατάφερε να φυγαδεύσει για δεύτερη φορά τον Άδωνι Γεωργιάδη χωρίς όμως να γλυτώσει και πάλι από τις ριπές των αυγών και των πορτοκαλιών.
Καλο!
Γιωργος.Μ