Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2011

Ελεημοσύνες και συσσίτια πείνας στον περήφανο Ελληνικό Στρατό!

Εκεί κατάντησαν τις Ένοπλες Δυνάμεις: Να δίνουν συσσίτιο στους μη έχοντες υπηρεσία για να μπορέσουν να ζήσουν! Με εντολή του αρχηγού ΓΕΕΘΑ στρατηγού Μιχάλη Κωσταράκου, άρχισαν οι ελεημοσύνες στα στελέχη κυρίως υπαξιωματικούς και επαγγελματίες οπλίτες, καθώς δεν επαρκούν οι αποδοχές τους για να τρέφονται εκτός στρατοπέδου.

Εφ' όσον το επιθυμούν, οι χαμηλόβαθμοι στρατιωτικοί μπορούν να τρώνε μέσα στη μονάδα τους φυσικά δωρεάν ακόμα και όταν δεν έχουν υπηρεσία, κάτι που μέχρι στιγμής απαγορευόταν.

Με διαταγή του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, η απόφαση για παροχή μιας δωρεάν μερίδας φαγητού σε όσους χαμηλόβαθμους στρατιωτικούς το επιθυμούν -εκτός από τον Στρατό Ξηράς- θα εφαρμοστεί επίσης στο Πολεμικό Ναυτικό και στην Πολεμική Αεροπορία.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας να ληφθούν μέτρα για την ενίσχυση του προσωπικού των ενόπλων δυνάμεων, υπό εξέταση είναι το ενδεχόμενο να παραχωρηθούν κατοικίες -από τα θέρετρα όπου περνούν μερικές ημέρες από την θερινή τους άδεια οι αξιωματικοί- σε στρατιωτικούς που αντιμετωπίζουν πιεστικά οικονομικά προβλήματα.

Ελπίζουμε η επόμενη ενέργεια του Α/ΓΕΕΘΑ να μην είναι η προσφυγή στα λαϊκά συσσίτια για να τραφούν οι άνδρες και οι γυναίκες που προστατεύουν την χώρα με άδειο το στομάχi. Mήπως ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος εκτός από την σωτηρία των τραπεζών μπορεί να ασχοληθεί λιγάκι και με την ασφάλεια της χώρας;

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Σημ.axinosp:σχόλιο από το Δημήτρη Κυπριώτη:
" Σε σημερινή μας παρέμβαση στο ράδιο 9 στην εκπομπή των Μανου Κακλαμάνου και Δημήτρη Καζάκη, αναφερθήκαμε ακριβώς σε αυτό το θέμα, αφού είμαστε γνωστες στο τι ακριβώς συμβαίνει σήμερα στις Μονάδες εκστρατείας του Στρατού Ξηράς, αλλά και σε Μονάδες των άλλων Επιτελείων(Ναυτικού-Αεροπορίας)
Το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό και ταυτόχρονα τραγικό. Δεν είναι δυνατόν οι ακρίτες μας που φυλανε Θερμοπύλες να έχουν προβλήματα ασιτίας! Ναι είναι ετσι όπως ακούγεται. Εκεί κατάντησαν τον Στρατό και αυτοί θέλουν τώρα να μας σώσουν. Είναι βέβαιο όμως ότι οι Έλληνες Αξιωματικοί έχουν τη δύναμη και το κουράγιο και θα βρουν και τον τρόπο να σταθούν δίπλα στα δοκιμαζόμενα μικρα και μεσαία στελέχη. Κοντά τους είναι ολόκληρος ο Ελληνικός Λαός και αν απαιτηθεί αυτός ο Λαός θα τους δείξει την ευγνωμοσύνη του. Μην λυποψυχίσει κανείς. Μην κάνει το λάθος κανένα στέλεχος και ανοίξει τα αυτια του σε σειρήνες, γιατί τελικά αλλού θέλουν να τον οδηγήσουν. Μακρυά από τους απάτριδες χαμαιλέοντες που μπροστά σε μία δοση των δήθεν εταίρων μας όχι μόνο υπογραφουν, αλλά και τη μάνα τους μπορούν να πουλήσουν.
"

Δεν υπάρχουν σχόλια: