Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2011

ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ: Συναυλία Αλληλεγγύης – ΚΑΤΑΛΗΨΗ – Μεσογείων 194


Για σήμερα (Τετάρτη 23/11) το μεσημέρι στις 13:00 εχει προγραμματιστεί συναυλία αλληλεγγύης στο κτίριο της ΔΕΗ που τελεί υπό κατάληψη (Μεσογείων 194). Καλούν οι Δήμοι Αργυρούπολης-Ελληνικού, Βύρωνα, Πετρούπολης, Περιστερίου, Νίκαιας-Ρέντη, Ν. Ιωνίας, Σαρωνικού κά. Διοργάνωση: ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, ΕΚΑ, Ομοσπονδία Ηλεκτρολόγων και Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: