Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Ασκήσεις επί χάρτου των Γερμανών του ΟΤΕ με φόντο τη δραχμή..!

Ο ΟΤΕ λαμβάνει προληπτικά μέρα στην περίπτωση που η Ελλάδα εγκαταλείψει την Ευρωζώνη, φέρεται να δήλωσε ο οικονομικός δ/ντης του Ομίλου, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι έχουν μεταφερθεί μέρος από τα ταμειακά διαθέσιμα σε ξένες τράπεζες!

“Εξετάζουμε να δούμε τί κινήσεις χρειάζεται να κάνουμε ώστε να προστατευτούμε στην περίπτωση που έχουμε μία τέτοια εξέλιξη”, δήλωσε ο Κέβιν Κοπ στο συνέδριο TMT της Morgan Stanley στη Βαρκελώνη.

Ο Κοπ τόνισε ότι πρωταρχικός στόχος είναι να διαφυλαχθεί η ρευστότητα του ΟΤΕ. Όπως είπε κατά την προηγούμενη χρονιά η εταιρεία μετέφερε τα ταμειακά διαθέσιμα της από ελληνικές τράπεζες σε πολυεθνικές είτε με παρουσία στην Ελλάδα είτε εκτός συνόρων. Πρόσθεσε ότι το μόνο ρευστό που διατηρεί η εταιρεία σε ελληνικές τράπεζες αφορά αποκλειστά τις τρέχουσες λειτουργίες της εταιρείας.

Επίσης είπε ότι ο Οργανισμός προσπαθεί να πουλήσει το μερίδιο 20% που κατέχει στην Telekom Srbija αλλά και άλλα περιουσιακά στοιχεία ώστε να αυξήσει τη ρευστότητα του.

“Έχουμε κάνει τα πάντα ώστε να προστατέψουμε τα διαθέσιμα μας”, τόνισε.
Σημ.axinosp:Τομάρια Γερμανοί, ετοιμάζεστε να την κάνετε μήπως ;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: