Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Ο καιρός γαρ εγγύς….Το επερχόμενο σοκ θα είναι πολύ μεγάλο, μη αντιμετωπίσιμο και μακάριοι οι κατέχοντες μόνο ρευστότητα….

Ο καιρός γαρ εγγύς…. Ο Καιρός πλησιάζει, ο καιρός είναι κοντά που θα υποστεί το σύστημα ένα πολύ ισχυρό σοκ.
Δεν αναφερόμαστε μόνο σε ελληνικό αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.
Οι επόμενες εβδομάδες θα ήταν σκόπιμο και στρατηγικά υπεύθυνο να βρει τους επενδυτές με πολύ ρευστότητα.


Προδιαγράφονται ορισμένες εξελίξεις όχι ευχάριστες και προφανώς το συστημικό σοκ που έρχεται αναμένεται να είναι μεγάλο και μη αντιμετωπίσιμο με τις κλασσικές οικονομικές παραδοχές.
Υπάρχουν ενδείξεις, αποχρώσες ενδείξεις ότι στις προσεχείς εβδομάδες θα υπάρξει οξεία κλιμάκωση της έντασης και της κρίσης.
Προφανώς και πολλοί θα σαγηνευτούν από τις αναλαμπές αλλά οι επόμενες εβδομάδες θα είναι πολύ επικίνδυνες.
Συνομιλώντας με ξένους την τελευταία εβδομάδα διαπιστώνουμε ότι σχεδόν όλοι από Λονδίνο έως Ρώμη υποστηρίζουν ότι προσεχώς κάτι πολύ κακό θα συμβεί που θα συμπαρασύρει τα πάντα.
Ρωτήσαμε πολλούς τι μπορεί να είναι αυτό το κακό σενάριο για το οποίο όλοι μιλούν από S&P, Barclays, BofA, Espirito Santo;
Καθαρή απάντηση δεν λάβαμε αλλά τουλάχιστον θεωρούν ότι μέσα στις επόμενες εβδομάδες όλοι αυτή η σωρευμένη πίεση θα εκτονωθεί κάτι κακό θα συμβεί που θα συνταράξει συθέμελα το σύστημα.
Είναι γεγονός ότι αυτό το ακραίο αρνητικό σενάριο το έχουμε ακούσει από πολλές πλευρές και λόγω αυτής της γενικευμένης προσέγγισης είναι ορθό καλύτερα οι επενδυτές να είναι προετοιμασμένοι και να διαθέτουν αυξημένη ρευστότητα.
Τι σημαίνει να διαθέτουν αυξημένη ρευστότητα….όλοι καταλαβαίνετε νομίζουμε….

www.bankingnews.gr
Σημ.axinosp:Με απλά λόγια αν δεν έχετε λεφτά στο στρώμα, αλλά τα έχετε στη Τράπεζα μάλλον χάσατε!!
Αν όμως οι πολιτικοί απλά πληρώσουν τα τελευταία κερατιάτικα σε τοκογλύφους το Δεκέμβρη και μετά αφήσουν το κοσμάκη χωρίς μισθούς, συντάξεις και φυσικά εξαφανιστούν δεν θα σας φταίει ο Παπαδήμος, αλλά η μαλακία που σας δέρνει και πιστεύετε ότι παπαριά σας σερβίρουν τα ΜΜΕ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: