Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

ΔΙΑΨΕΥΣΗ από το ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ (Ε.ΠΑ.Μ.) δημοσιεύματος της Ελευθεροτυπίας της 12ης Νοεμβρίου 2011

Η Πολιτική Επιτροπή του Ε.ΠΑ.Μ. διευκρινίζει ότι ουδέποτε ο οικονομολόγος Δημήτρης Καζάκης, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής του Ε.ΠΑ.Μ., συμμετείχε σε σύσκεψη κεκλεισμένων των θυρών, την Παρασκευή 11/11/2011 το βράδυ, στην οποία μετείχαν ο Μίκης Θεοδωράκης και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. Ως εκ τούτου το σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας Ελευθεροτυπία του Σαββάτου, 12 Νοεμβρίου 2011, με τίτλο «Προς συμπαράταξη» και υπογραφή Γ.Δ., είναι εντελώς ανακριβές.
Η πρόταση του Ε.ΠΑ.Μ. για δημιουργία Μετώπου του ΟΧΙ διατυπώθηκε δημόσια, μπροστά σε εκπροσώπους κινημάτων και πολιτικών χώρων, την Παρασκευή το πρωΐ, στην σχετική Συνέντευξη Τύπου που έγινε στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών.
Αθήνα, 14 Νοεμβρίου 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: