Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2011

ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΕΚΤΗ ΔΟΣΗ!


ΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΖΑΝ ΩΣ ΣΙΓΟΥΡΗ!
Μέχρι τώρα μας έλεγαν ότι μόλις παραιτηθεί ο Παπανδρέου και σχηματιστεί νέα κυβέρνηση συνεργασίας με νέο πρωθυπουργό, θα εκταμιευθεί η έκτη δόση. Έγιναν όλα αυτά κι όμως σήμερα βρισκόμαστε ακριβώς στο ίδιο σημείο. Όπως μετέδωσε πριν από λίγο ο ανταποκριτής του...Μega στις Βρυξέλλες, αναβάλλεται το Eurogroup για την έκτη δόση! Και όχι μόνο αναβάλλεται αλλά δεν κάνουν πίσω οι δανειστές στο θέμα των υπογραφών. Μύλος δηλαδή...
Fimotro
Σημ.axinosp:Σιγά το νέο, το είπα και παλαιότερα, άμα δείτε εσείς την 6 δόση, γράψτε μου!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: