Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2011

ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΟ 70% ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ!

Όπως βλέπουμε στον αποκαλυπτικό πίνακα, το 71% του προυπολογισμού δαιτίθεται στις τράπεζες για πληρωμές τόκων, τοκοχρεωλυσίων και ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥΣ!

Δηλαδή, αν υποθέσουμε πως τα δύο πρώτα "πρέπει" να τα πληρώνουμε, για ποιο λόγο θα πρέπει το Κράτος να ενισχύει τις τράπεζες με δισεκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο;

Αντίστοιχα, το ποσοστό που πάει σε μισθούς και συντάξεις είναι μόλις 10%!

Καταρρίπτεται επομένως το παραμύθι των μνημονιολάγνων πως "τα λεφτά πάνε σε μισθούς και συντάξεις"!!!

Στα φιλαράκια τους πάνε, που είναι οι τοκογλύφοι που τους συντηρούν μέσω δανείων και άλλων "εξυπηρετήσεων", έτσι ώστε να συντηρείται το βρώμικο πολιτικό σύστημα!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καταρρέουν. Και τα επιχειρήματά τους και οι ίδιοι.