Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Goldman Sachs: Πώς θα κερδίσουμε χρήματα από το «Occupy Wall Street» και από την κρίση του καπιταλισμού;

Μόνο η Goldman Sachs θα μπορούσε να σκεφτεί κάτι τέτοιο: Σε επιστολή προς τους επενδυτές, διερωτάται με ποιον τρόπο η κολοσσιαία επενδυτική τράπεζα θα μπορούσε να κερδίσει χρήματα από το κίνημα κατά της Wall Street;
Όπως τονίζει στην επιστολή του, ο Πρόεδρος της Goldman Sachs, Lloyd Blankfein, η τράπεζα έχει μέχρι στιγμή παραμείνει σιωπηλή στο θέμα του κινήματος «Occupy Wall Street», «χωρίς βεβαίως αυτό να σημαίνει ότι δε μας απασχολεί».
«Ενώ χιλιάδες διαδηλωτές μαζεύονται στο Μανχάταν για να εκφράσουν με πάθος την αντίθεσή του στο σημερινό status quo, αναρωτηθήκαμε το εξής:
Πώς μπορούμε να βγάλουμε χρήματα από αυτό;», τονίζει στην επιστολή του ο Lloyd Blankfein.
Και συνεχίζει λέγοντας στους επενδυτές ότι η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι το νέο επενδυτικό προϊόν, Goldman Sachs Global Rage Fund, το οποίο σχεδιάστηκε για να «εξαργυρώσει» τις διαδηλώσεις του «Occupy Wall Street», οι οποίες επεκτείνονται σε ολόκληρο τον κόσμο.
Ο Lloyd Blankfein επισημαίνει ότι «στην Goldman Sachs ξέρουμε ότι το καπιταλιστικό σύστημα βρίσκεται σε μία κρίσιμη καμπή, όμως «υπάρχει τρόπος να βγάλουμε χρήματα» από την κρίση του καπιταλισμού.
«Το Goldman Sachs Global Rage Fund αναζητεί επενδυτικές ευκαιρίες σε προϊόντα που θα έχουν ζήτηση λόγω των διαδηλώσεων, όπως γκλομπς, κιγκλιδώματα, ακόμα και σε γάζες…
Παράλληλα, όσο αυξάνονται οι συγκρούσεις μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας, θα ‘ποντάρουμε’ σε εταιρείες που κατασκευάζουν τζάμια, που επισκευάζουν σπασμένα αυτοκίνητα, καθώς και σε πρώτη ύλη για να επισκευαστούν οι ζημιές», τονίζει στην επιστολή του ο επικεφαλής της Goldman Sachs.
Ο Lloyd Blankfein καλεί τους επενδυτές να έρθουν σε επαφή με τον εκπρόσωπό τους στην επενδυτική τράπεζα για να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο επενδυτικό προϊόν.

www.bankingnews.gr
Σημ.axinosp:Στους γιατρούς να τα φάτε λαμόγια τραπεζίτες !!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δε μπα να επενδύσουν και στα φέρετρα τους.
Οι τύποι αποδεικνύουν καθημερινά πως μπορείς να είσαι ταυτόχρονα εύστροφος και ηλίθιος.
Πολύ κρίμα, τίποτα αλλο.