Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Κλωνοποιήστε τον Παπαδήμο!

Θετικά βλέπει τον Λουκά Παπαδήμο στη θέση του πρωθυπουργού η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Κάπα Research που έγινε για λογαριασμό του δανείου που προσπαθεί να πάρει από τις τράπεζες το «Βήμα της Κυριακής».

Το 72,9% των πολιτών θεωρεί ότι η τοποθέτηση του Λουκά Παπαδήμου ως επικεφαλής της κυβέρνησης συνεργασίας ήταν «σωστή και μάλλον σωστή απόφαση», ενώ το 27,1% θεωρεί ότι η απόφαση ήταν λάθος και πιστεύει πως ο Λουκάς Παπαδήμος θα έπρεπε –εκτός από πρωθυπουργός- να αναλάβει και την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου στο Euro 2012.

Το 88,5% των πολιτών αναρωτιέται πού ήταν κρυμμένος τόσα χρόνια ο Λουκάς Παπαδήμος και ζητά επίμονα να ψάξουμε καλά σε όλες τις γωνίες μήπως βρούμε κι άλλα τέτοια κελεπούρια.

Σε ό,τι αφορά τα συναισθήματα που δημιούργησε η κυβέρνηση συνεργασίας υπό τον Λουκά Παπαδήμο, το 42,2% απάντησε ενθουσιασμό, το 17,4% ντελίριο ενθουσιασμού, το 8,6% ηδονή και το 7,5% καύλα.

Σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση, το 88,9% των Ελλήνων αισθάνθηκε βαθιά ικανοποίηση από την είσοδο των βουλευτών του ΛΆΟΣ στην κυβέρνηση, ενώ το 11,1% δεν εμφανίζεται ικανοποιημένο από αυτήν την εξέλιξη αφού θα ήθελε να δοθούν καμιά δεκαριά υπουργεία και σε μέλη της Χρυσής Αυγής.

Το 98,5% των πολιτών θεωρεί πως η συγκρότηση κυβέρνησης συνεργασίας ήταν πιο σωστή κίνηση από το να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές γιατί φοβούνται πως θα την κάνουν πάλι τη μαλακία και θα ψηφίσουν ξανά ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: