Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2011

Nomura: Εάν οι Ευρωπαίοι δεν βρουν λύση… ετοιμαστείτε για μαζικό sell off ευρωπαϊκών ομολόγων

Μαζική φυγή από την ευρωπαϊκή αγορά ομολόγων βλέπει η Nomura σε περίπτωση που οι ευρωπαίοι αποτύχουν για ακόμη μία φορά να βρουν μία πειστική λύση για την κρίση χρέους που σοβεί εδώ και 20 μήνες περίπου στη Γηραιά Ήπειρο.
Σύμφωνα με την ιαπωνική επενδυτική, αναμένεται να υπάρξει μαζικό sell off ευρωπαϊκών ομολόγων, που μπορεί ακόμη να φτάσει το 1 τρις. ευρώ, αν μάλιστα προστεθούν και ομόλογα μεγάλων χωρών της ευρωζώνης. Μάλιστα, η Nomura θεωρεί ότι οι παράπλευρες συνέπειες ενός τέτοιου κύματος θα είναι τόσο μεγάλες που η τελική ζημία μπορεί να ξεπεράσει το 1 τρις. ευρώ, πλήττοντας βάναυσα την αξιοπιστία ακόμη και του ίδιου του ευρώ.
Αυτό όμως είναι ένα σενάριο που θα πρέπει να εξεταστεί πολύ προσεκτικά τόσο για τους υφιστάμενους όσο και για τους μελλοντικούς επενδυτές ευρωπαϊκών ομολόγων.

www.bankingnews.gr
Σημ.axinosp:Αγαπούλα πούλα !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: