Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2011

Liberation: Οι αγορές «ορίζουν» κυβερνήσεις


Σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας Liberation, οι διεθνείς αγορές έχουν περάσει σε ένα… άλλο επίπεδο. Η γαλλική εφημερίδα διερωτάται εάν «βρισκόμαστε πλέον στην εποχή που θα ζήσουμε τη δικτατορία των αγορών», κάνοντας αναφορά μάλιστα στις πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών σε Ελλάδα και Ιταλία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα «αν το δούμε αποστασιοποιημένα, θα μας μοιάζει αστείο, αλλά μέσα σε μόλις μια εβδομάδα, υπό την πίεση των δημοσιονομικών, τόσο η Ελλάδα όσο και η Ιταλία, με πάταγο έδιωξαν τους Πρωθυπουργούς τους, και τους αντικατέστησαν με κυβερνήσεις τεχνοκρατών». Μα επήραν είδηση και οι Γάλλοι…

Δεν υπάρχουν σχόλια: