Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Τεστ για τη δραχμή

Για προετοιμασία των αγορών συναλλάγματος για την επιστροφή της Ελλάδας στη δραχμή (Currency Market Tests for the Return of Drachma) κάνει λόγο σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Wall Street Journal».

Σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα, η ICAP Plc αποκάλυψε χθες ότι δοκιμάζει συστήματα ηλεκτρονικών συναλλαγών για μια πιθανή έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη και επιστροφή στη δραχμή. «Οι προετοιμασίες έχουν επικεντρωθεί στον καθορισμό της σχέσης μεταξύ της δραχμής και άλλων νομισμάτων και πως θα διαμορφωθούν οι συναλλαγματικές ισοτιμίες», δήλωσαν στελέχη της εταιρείας που διαχειρίζεται το μεγαλύτερο σύστημα διατραπεζικών νομισματικών συναλλαγών.

Σύμφωνα με τους ίδιους, η ICAP δοκιμάζει συστήματα που θα επέτρεπαν στις τράπεζες να κάνουν συναλλαγές σε δραχμή έναντι του δολαρίου και του ευρώ. Ωστόσο, διευκρίνισαν πως τα μέτρα που ελήφθησαν τις τελευταίες εβδομάδες είναι προληπτικά και ότι δεν θα πραγματοποιηθούν συναλλαγές σε δραχμή εκτός και αν το απαιτήσουν οι συνθήκες της αγοράς.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, και η CLS Bank International, η οποία παρέχει τη δυνατότητα στις τράπεζες να διακανονίσουν τις συναλλαγές τους σε νομίσματα, πραγματοποιεί τεστ προσομοίωσης για μια ενδεχόμενη διάλυση του ευρώ.

Τα Νέα
Σημ.axinosp:Ο κόσμος το'χει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: