Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2011

Γαλλική «καταιγίδα» για Παπαδήμο και Goldman Sachs: Μια ιστορία με βαμπίρ


Γαλλική «καταιγίδα» για Παπαδήμο και Goldman Sachs: Μια ιστορία με βαμπίρ

Αλυσιδωτά άρθρα στις γαλλικές ενημερωτικές ιστοσελίδες φωτίζουν την σχέση του Λουκά Παπαδήμου με την Goldman Sachsκαι αναφέρονται και σε άλλα δύο πρόσωπα που πρωταγωνιστούν σε ευρωπαϊκό επίπεδο, του Μάριο Μόντι και του Μάριο Ντράγκι.

«Τι κοινό έχουν οι Λουκάς Παπαδήμος, Μάριο Μόντι και Μάριο Ντράγκι;». Αυτό είναι το ερώτημα που θέτει στο σημερινό της φύλλο η γαλλική εφημερίδα Le Monde.

Και την απάντηση δίνει ο ίδιος αρθρογράφος: «Την Goldman Sachs», χαρακτηρίζοντας τους τρεις άνδρες ως "μέλη της ευρωπαϊκής κυβέρνησης Goldman Sachs".

lemonde_1_swsto

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Ιταλός, Μάριο Ντράγκι ήταν αντιπρόεδρος της Goldman Sachs στην Ευρώπη την περίοδο 2002-2005 και μάλιστα μια από τις αποστολές του ήταν να πουλήσει τα περίφημα "swaps" για να καλυφθεί μέρος του χρέους της Ελλάδας, πριν από την είσοδο στην ευρωζώνη.

Για τον Μάριο Μόντι αναφέρει ότι ήταν διεθνής σύμβουλος της τράπεζας από το 2005, ενώ τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Λουκά Παπαδήμο, τον συνδέει με την τράπεζα αναφέροντας ότι ήταν επικεφαλής της Τράπεζας της Ελλάδος από το 1994 ως το 2002 και «συμμετείχε στην επιχείρηση των ψεύτικων λογαριασμών που έφτιαξε η Goldman Sachs», στην απόκρυψη δηλαδή του ελληνικού χρέους!

Η Ηumanite με τίτλο «Goldman Sachs και Ελλάδα: Μια ιστορία βαμπίρ» αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «Με τον νέο πρωθυπουργό της Ελλάδας, Λουκά Παπαδήμο και τον νέο πρόεδρο της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι, η Goldman Sachs παίρνει την εξουσία.

hummanite_swsto

Και η ειρωνεία είναι ότι πρόκειται για την τράπεζα που αλλοίωσε τους ελληνικούς λογαριασμούς και επέτρεψε την είσοδο της Ελλάδας στην Ευρωζώνη".

Ποιο είναι το κοινό σημείο ανάμεσα στον νέο Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, τον επόμενο πρωθυπουργό της Ιταλίας και τον νέο Έλληνα πρωθυπουργό;

Η απάντηση δίνεται από το Marc Roche, ανταποκριτή της Monde στο Λονδίνο και η απάντηση είναι «η Goldman Sachs», αναφέρει και το franceinfo.com.

mediagate

Δεν υπάρχουν σχόλια: