Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2011

Η προσφορά του Νεοκλή Σαρρή θα μείνει αξέχαστη!


Ο θάνατος του καθηγητή Νεοκλή Σαρρή ήρθε δυστυχώς την στιγμή που ο ελληνικός λαός αναζητά εναγωνίως διεξόδους από την πολύπλευρη κοινωνική, οικονομική και πολιτική απόγνωση στην οποία έχει βυθιστεί η χώρα. Γι’ αυτό, σήμερα που η κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας» της τρόϊκας υπό την ηγεσία ενός υπαλλήλου του Διεθνούς χρηματοπιστωτικού κατεστημένου αποτελεί εφιαλτική πραγματικότητα, είναι μεγάλη η απώλεια μιας επιστημονικής και πολιτικής προσωπικότητας του κύρους του Νεοκλή Σαρρή.

Τόσο ως οξυδερκής αναλυτής των τουρκικών πολιτικών και πολιτισμικών εξελίξεων, όσο και ως φορέας εκείνης της ζωντανής ιστορικής μνήμης των θυμάτων του ολοκληρωτισμού και της εθνοκτονίας που υπέστησαν οι ελληνικές και οι αρμενικές κοινότητες από το κεμαλικό καθεστώς, ο Νεοκλής Σαρρής δεν ανήκε ποτέ στους «πολιτικά ορθούς» επιδοτούμενους παραχαράκτες της ιστορικής αλήθειας στο όνομα μιας ψευδεπίγραφης «ελληνοτουρκικής φιλίας». Γι’ αυτό ο Νεοκλής Σαρρής είχε την τιμή να υβριστεί και να συκοφαντηθεί από σύμπαντες τους εργολάβους της πολιτικής και πολιτισμικής ξενοκρατίας όσο λίγοι.

Η απώλειά του είναι ένα μεγάλο πλήγμα για όλους τους δημοκράτες και τους αγωνιζόμενους πολίτες. Και για όλους όσους ο ορθός λόγος και η αντικειμενικότητα ενός ερευνητή της ιστορικής αλήθειας δεν θεωρούνται πράγματα ασυμβίβαστα με το πάθος ενός ακατάβλητου πατριώτη.

Για όλους αυτούς, για όλους εμάς, για όλον εκείνο τον λαό που καλείται σήμερα να αγωνιστεί ξανά για την Ελευθερία και την αξιοπρέπεια του, η προσφορά του δάσκαλου Νεοκλή Σαρρή είναι και θα παραμείνει αξέχαστη.Γιάννης Παπαμιχαήλ, καθηγητής Παντείου

Πολιτική Επιτροπή Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ.)

Αθήνα, 20-11-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: