Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Η Αστική Δικαιοσύνη για τους πλούσιους φοροφυγάδες είναι τυφλή. Για τους πλούσιους απατεώνες τα 882.000 ευρώ χρέος κοστίζουν 30.000 με αναστολή!

Αυτή την περίεργη αριθμητική χρησιμοποιούν τα αστικά δικαστήρια όταν φύγουν οι κάμερες των καναλιών των διεφθαρμένων και διαπλεκόμενων εργολάβων και εφοπλιστών, αφού ο Παπαδήμος και ο Βενιζέλος παίξουν την παρωδία του Αδιάφθορου κυνηγού Φοροφυγάδων!
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μόλις 30.000 ευρώ εξαγοράσιμη ποινή και αυτή με αναστολή επιβλήθηκε στους δύο από τους επιχειρηματίες που συνελήφθησαν και πολυδιαφημίστηκαν από τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ της μαύρης συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ:
Ποινή φυλάκισης τριών ετών με ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση και δυνατότητα εξαγοράς της προς 10 ευρώ ημερησίως, επέβαλε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας στον ιδιοκτήτη της αλυσίδας ινστιτούτων αδυνατίσματος Bodyline Λέων Λεβή, για οφειλές προς το Δημόσιο, ύψους 650.000 ευρώ.
Τριετής ποινή φυλάκισης με αναστολή επιβλήθηκε και στον Νικόλαο Παπακωνσταντίνου-Τζιβανάκη, υπεύθυνο της αλυσίδας κομμωτηρίων «Νίκολας ΑΕΒΕ», ο οποίος επίσης συνελήφθη για οφειλές προς το Δημόσιο που ξεπερνούν 232.267,40 ευρώ. Ο υπεύθυνος της αλυσίδας κομμωτηρίων «Νίκολας ΑΕΒΕ», υποστήριξε ότι το διάστημα στο οποίο έχουν βεβαιωθεί οι οφειλές του προς το Δημόσιο, το έτος 2010, δεν ήταν διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης. Το δικαστήριο έκανε, ωστόσο, εν μέρει δεκτό το αίτημά του και τον καταδίκασε για τις οφειλές του έτους 2009, που υπερβαίνουν τις 150.000 ευρώ.
Συμπέρασμα: αν είσαι πλούσιος, όσα περισσότερα χρωστάς και φοροδιαφεύγεις τόσο στα πιο μαλακά θα πέσεις.
Αν είσαι όμως κανένας μετανάστης, τσιγγάνος ή απελπισμένος που παρασύρθηκες και παρανόμησες, ε τότε η δικαιοδύνη θα λάμψει: τα δελτία θα σε κάνουν βούκινο και οι ελληνικές φυλακές σου υπόσχονται πολυτελή φιλοξενία..
Αλήτες!
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ- diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: