Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Ποινική έρευνα αντιμετωπίζει ο επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ


Επίσημη ποινική έρευνα αντιμετωπίζει ο επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέας Γεωργίου, καθώς υπάρχουν υποψίες ότι διόγκωσε τα στοιχεία για το έλλειμμα, λειτουργώντας σε βάρος των εθνικών συμφερόντων.

«Διώκομαι γιατί δεν μαγείρεψα τα βιβλία. Θα θέλαμε να είμαστε ένας καλός, βαρετός οργανισμός που κάνει τη δουλειά του. Δυστυχώς στην Ελλάδα, η στατιστική είναι ένα μαχητικό άθλημα», είπε στους Financial Times.

Ο Γεωργίου δούλεψε για 20 χρόνια για το ΔΝΤ και το 2010 ορίστηκε επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ κατόπιν συμφωνίας του ταμείου και της Κομισιόν.

Στις 12 Δεκεμβρίου πρόκειται να παρουσιαστεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται ότι υπό τον Ανδ. Γεωργίου, τα στοιχεία για το έλλειμμα του 2009 αναθεωρήθηκαν στο 15,8% του ΑΕΠ, από 13,4%. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της Ζωής Γεωργαντά, που αποπέμφθηκε από την ΕΛΣΤΑΤ, τα στοιχεία διογκώθηκαν τεχνητά, ώστε το έλλειμμα της Ελλάδας να είναι υψηλότερο και από εκείνο της Ιρλανδίας, και η χώρα να αναγκαστεί να αποδεχτεί επώδυνα μέτρα λιτότητας.
Isotimia
Σημ.axinosp:Καλομελέτα και έρχεται !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: