Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Έσβησε την Ελλάδα η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ

«Η Ελλάδα είναι νεκρή». Αυτό αποφάσισαν τα γνωστά και άγνωστα μέλη της Μπίλντερμπεργκ στην τελευταία της συνεδρίαση και τα συμπεράσματά τους διοχετεύθηκαν μέσα από μυστικές ατραπούς σε κυβερνήσεις, μεγάλες κεντρικές τράπεζες σε Ευρώπη Ασία και Αμερική και σε επενδυτικούς ομίλους.

Οι οικονομικοί εγκέφαλοι της Λέσχης μίλησαν σε τρεις συνεχείς συνεδριάσεις για την ελληνική οικονομία που μοιάζει με πυραμίδα, ή με τα γνωστά «αεροπλανάκια» που έχουν στήσει στο παρελθόν μεγάλοι απατεώνες σε βαλκανικές χώρες(κυρίως Αλβανία) για να αρπάξουν τα χρήματα των καταθετών.

Ιδιαίτερα ο Ολλανδός πρώην υπουργός Οικονομικών Βίλεν Φερμέεν στην ομιλία του στη λέσχη τόνισε ότι ήδη έχουν μπει σε ισχύ σχέδια για έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη καθώς οι μεγάλοι τραπεζίτες έχουν διαπιστώσει ότι ουδέποτε η Ελλάδα θα μπορέσει να ξεπληρώσει το χρέος της και πάντως η έξοδος της από το ευρώ θα κοστίσει λιγότερο στην οικονομία της Ευρώπης απ' ότι η παραμονή της.

Βεβαίως όλα αυτά είναι σε γνώση της ελληνικής κυβέρνησης η οποία με κάθε τρόπο κρατάει μυστική την έκθεση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ.

newsbomb
Σημ.axinosp:Νομίζετε ότι μας σβήσατε τομάρια !!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν φαίνονται πιστευτά όλ΄ αυτά, ότι δήθεν έχουν μπει σε ισχύ σχέδια για έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη. Θέλουν να μας έχουν δεμένους με το ευρώ, ώστε να μας εκβιάζουν ευκολότερα. Στόχος τους είναι να μπορέσουν να μας αρπάξουν τα πλούσια κοιτάσματα που υπάρχουν στην ΑΟΖ της χώρας. Η Ελλάδα τους ενδιαφέρει και πολύ μάλιστα και νομίζω ότι πιο εύκολα θα μας ελέγχουν όσο είμαστε εντός ευρώ.

Εκτός κι αν θέλουν να δημιουργήσουν ολοκαύτωμα εδώ, για να αποτελέσουμε το αρνητικό παράδειγμα για όλους τους άλλους, έτσι ώστε να τους υποδουλώσουν κι αυτούς ευκολότερα. Άγνωσται αι βουλαί της λέσχης.

Ανώνυμος είπε...

τομαρια δεν ειναι αυτοι της μπιλντεμπεργκ, τομαρια ειναι ολοι αυτοι που επι 35 ετη διαχειριζονταν σε τουτο τον τοπο την εκτελεστικη ,την δικαστικη και την νομοθετικη εξουσια,χωρις να ειναι διακριτοι οι ρολοι τους,και χειροτερα τομαρια απο δαυτους ειναι το συνολο της εκλογικης μαζας ολων αυτων που παρ'ολη την οφθαλμοφανεστατη κατρακυλα του τοπου,κατα μια διαβολικη εμμονη τους,συνεχιζανε να υπερψηφιζουνε τους ιδιους αυτους πολιτικους αγυρτες με κριτηριο οχι την συλλογικη προκοπη του τοπου,αλλα την ατομικη τους με διορισμους,τσατσιλικια και ρουφιανιλικια.
η μπιλντεμπεργκ,και η καθε μπιλντεμπεργκ ευθυνεται για αυτο το χαλι,και το χειροτερο χαλι που ερχεται?