Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

ΚΑΖΑΚΗΣ - ΕΠΑΜ & ΜΑΣΟΝΙΑ



Καζάκης vs Άδωνις και το ΌΧΙ



psy2014

Σημ.axinosp:Χαλαρώστε και απολαύστε παπαριές των Γερμανοτσολιάδων του ΛΑΟΣ για το ΕΠΑΜ.

Ο Φρυγικός σκούφος του ΕΑΜ και της Δημοκρατικής παράταξης, που πολέμησε τους Γερμανούς και τα τσιράκια τους, είναι ύποπτος για τον δημιουργό του βίντεο.
Στο δεύτερο βίντεο βρίσκει τους κρυφούς χορηγούς του ΕΠΑΜ το ράδιο εννέα που έκανε ζωντανή μετάδοση στο κλειστό του Περιστερίου, φτάνει σε σημείο να χρησιμοποιεί ακόμα και το Ψαριανό να μας πείσει για την καταστροφή που θα μας φέρει η δραχμή. Όσο για το Άδωνι, κάθε νησί και γιαούρτι!!

6 σχόλια:

Μάρκο Ντέ Σάντ είπε...

Τα σκουπίδια του ΛΑΟΣ και οι κώνστηδες έχουν καβατζάρει από τώρα τις θηλειές.

Όσο για τα υπόλοιπα, αρκεί η παράγραφος από το άρθρο "Έλα μασόνε, έλα κοτζαμπάση, έλα πουσταρά" (της 28ης Οκτωβρίου 9011) :

"...Γι αυτό λέω ότι είναι σκούρα τα πράγματα. Μιλιούνια οι ρουφιάνοι, πολλοί οι αιθεροβάμονες και από προβλέψεις μηδέν. Κάποιοι που εκ πρώτης όψεως φαίνονται τίμιοι και μιλάνε σωστά, δυστυχώς δεν φαίνονται να γνωρίζουν καθόλου τα νερά στα οποία θα αναγκαστούν να πλεύσουν. Όσο καλοί και να’ναι δεν κάνουν για καπετάνιοι. Νομίζουν ότι οι τοκογλύφοι θα τους αφήσουν να κάνουν κουμάντο και αυτό είναι το καλό σενάριο. Όμως υπάρχει και το άσχημο σενάριο: ότι ξέρουν πολύ καλά τον ρόλο τους. Ότι σκοπεύουν να εξαπατήσουν άλλη μια φορά τους πολίτες με μια μασονική οπερέτα-σκατούλα. Επειδή η ζωή με έχει κάνει δύσπιστο, το άσχημο σενάριο μου φαίνεται πιο κοντά στην πραγματικότητα. Όσοι κατάλαβαν, κατάλαβαν. Όταν έρθει η ώρα του ξεμπερδέματος, θα τα πούμε..."


Πρόσεχε τις παρέες σου φιλαράκι. Δεν υπάρχει πάτος...

Ανώνυμος είπε...

Στο πρώτο βίντεο ο Καζάκης ξεβρακώνεται κανονικά. Ευτυχώς που τον κατάλαβα νωρίς και δεν παρασύρθηκα.
Το δεύτερο βίντεο δεν το είδα, γιατί σιχαίνομαι τον Άδωνι.
Υπομονή, το 2012 πλησιάζει.

Ανώνυμος είπε...

Το δεύτερο βίντεο, πάντως, πολύ καλό!
(το σωστό να λέγεται)

Δεν ξέρω πόσα του δίνουν
(ή τους δίνουν, αν είναι ομάδα),
αλλά καλά θα κάνουν, όποιοι πληρώνουν,
να δώσουν αύξηση,
προτού τους αρπάξει κανένας άλλος.

Ο Γκέμπελς, από εκεί ψηλά,
θα καμαρώνει σαν γύφτικο σκεπάρνι,
και θα λέει, στους άλλους πεθαμένους...
"Να... δικά μου παιδιά είναι αυτοί!"

Από την άλλη, πάλι,
είναι λυπηρό,
το πόσοι θα χάψουν αυτή την προπαγάνδα.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΖΑΚΗ ΑΠΛΥΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ
ΓΑΜΩ ΤΟ ΕΑΜ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ.
ΑΒΡΑΙΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ...

Ανώνυμος είπε...

Επί του παρόντος πάντως, προσκυνημένος αποδείχθηκε ο Σπυράκος ("Άδωνης") Γεωργιάδης. Ξεβράκωτα προσκυνημένος.
Όσο για "άπλυτους" και "Εβραιομασόνους" αγαπητέ 8:18, ρίξε πρώτα μια ματιά στους εβραιολάγνους παπάδες και στις εικόνες των εβραίων αγίων και προφητών που προσκυνάς, φίλα και το χέρι κανενός άπλυτου εβραιολάγνου ρασοφόρου, κι ύστερα βάλε στο στόμα σου τους εθνικούς αγωνιστές που αντιστάθηκαν στο ναζισμό όπως ο Άρης Βελουχιώτης. Εκτός κι αν είσαι απόγονος εκείνων που έγλυφαν και προσκυνούσαν τους Ναζί με τα Τάγματα Ασφαλείας του Πάγκαλου. Αν είναι έτσι, τράβα να γίνεις σφουγγοκωλάριος του σημερινού ευτραφούς εγγονού του Πάγκαλου γιατί μαζί του ταιριάζεις περισσότερο.

Ανώνυμος είπε...

Γιώργος