Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2011

“Όχημα” για τον Σημίτη ο Κουβέλης;


Την πολιτική στήριξη του Σημίτη απέκτησε ο Κουβέλης που ετοιμάζεται πυρετωδώς για εκλογές την άνοιξη. Στο πλαίσιο αυτό έχει προχωρήσει σε συνεργασία με τον βουλευτή Β. Οικονόμου και τους δημοσιογράφους Μ. Γιομπαζολιά και Χ. Πασβαντίδη, τον πρ. βουλευτή Νίκο Γαλανό, ενώ από χθες λογίζεται στην ΔΗΑΡΙ και ο Νίκος Μπίστης που (με τις «ευλογίες» του Σημίτη;) φεύγει από το ΠΑΣΟΚ και τον Βενιζέλο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην εκδήλωση του εκσυγχρονιστικού περιοδικού «Μεταρρύθμιση», όπου πήγε ο Σημίτης, μίλησαν ο Κουβέλης, ο Μπίστης, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Ν. Χριστοδουλάκης (και αυτός ενδιαφέρεται να συνεχίσει την πολιτική καριέρα του, ακόμη και εκτός ΠΑΣΟΚ), ενώ συντονιστής ήταν ο Παρασκευάς Αυγερινός που επέμεινε ότι πρέπει να αλλάξει το πολιτικό σύστημα.

Ο Σημίτης δεν μίλησε στην εκδήλωση, αλλά η παρουσία του έστειλε το σήμα (στην εκδήλωση ήταν και πρώην υπουργοί του Σημίτη όπως ο Δρυς και ο Κοντογιαννόπουλος). Ο Κουβέλης επανέλαβε τα περί ανασυγκρότησης του χώρου του δημοκρατικού σοσιαλισμού. Στην εκδήλωση παρευρέθη και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Βουδούρης

Antinews
Σημ.axinosp:Έτσι να πέφτουν οι μάσκες του πάλαι ποτέ Ευρωκομμουνισμού του ΚΚΕ εσωτερικού, με τον αρχιερέα της διαπλοκής Σημίτη!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: