Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2011

ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΜΕ ΜΕΡΚΕΛ-ΣΑΡΚΟΖΙ

Αυστηρό μήνυμα έστειλαν στον εκπρόσωπο της νέας κυβέρνησης της χώρας οι ευρωπαίοι ηγέτες Μέρκελ και Σαρκοζί σχετικά με την πορεία της χώρας και τις εγγυήσεις που ζητούν οι δανειστές, αλλά και την υλοποίηση όλων των μέτρων που προβλέπει η συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου
Oι τόνοι χαρακτηρίστηκαν απ’ όσους γνωρίζουν καλά το παρασκήνιο ιδιαίτερα δραματικοί κατά την προχθεσινή τηλεδιάσκεψη μεταξύ τους, η οποία κράτησε 45 λεπτά και σε όλη τη διάρκειά της τονίστηκε έντονα ότι η Ελλάδα απειλεί την Ευρωζώνη και προκειμένου να σωθεί θα θυσιαστεί η χώρα.

Οι αγορές δεν πρόκειται να στηρίξουν ξανά την Ελλάδα τόνισε ο Σαρκοζί στον Παπαδήμο, καθώς ο Γάλλος πρόεδρος έχει λόγους να φοβάται νέα, ακόμη πιο άγρια επίθεση των αγορών. Άλλωστε η Γαλλία αποτελεί και τον επόμενο στόχο των οίκων αξιολόγησης.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί και που φαντάζει τρομοκρατικό πια και για τη νέα κυβέρνηση είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, η αποκάλυψη ότι η Ευρώπη έχει σχέδιο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ.
Apospasma
Σημ.axinosp:Ακόμα δεν έχουν τελειώσει τα ευνοϊκά σχόλια για τον νέο Πρωθυπουργό από τα ΜΜΕ και οι πρώτες σφαλιάρες έρχονται από Ευρώπη. Δεν θέλουν να μας βλέπουν ούτε ζωγραφιστούς εμάς τους Έλληνες , παρόλο που αλλάξαμε πρωθυπουργό. Μας πετάνε έξω , από την Ευρωζώνη, χωρίς δεύτερη κουβέντα, φοβούμενοι πιο άγρια επίθεση από τις αγορές.
Αυτά για όσους πίστευαν ότι ο Παπαδήμος θα έσωζε την Ελληνική οικονομία μέσα στην Ευρωζώνη !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: