Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Χωρίς 6η δόση, δεν έχει σύνταξη και δώρο

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή του ΣΚΑΪ "Κυριακή με Δράση", ο υπουργός δεν απέκλεισε ακόμα και καθυστέρηση πληρωμών, καθιστώντας σαφές ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος χρηματοδότησης.
Ο κ. Κουτρουμάνης τόνισε ότι τα προβλήματα χρηματοδότησης δεν θα καλυφθούν με μειώσεις συντάξεων ή νέους φόρους και ότι δεν ξανανοίγει το ασφαλιστικό.
Ο κ. Κουτρουμάνης προανήγγειλε μεγάλες περικοπές σε εφάπαξ και επικουρικές που σε ακραίες περιπτώσεις θα φτάσουν ακόμη και το 50%.
Επίσης, προανήγγειλε ότι από την 1η Μαρτίου 2012 θα ισχύσει ταυτόχρονη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών και φόρου μισθωτών υπηρεσιών, ενώ οι εισφορές θα μπορούν να μειωθούν μέχρι 10% για τις επιχειρήσεις που θα ενταχθούν στην κάρτα εργασίας και θα είναι συνεπείς.
Την ίδια στιγμή, η Γερμανία θεωρεί απαραίτητη για την εκταμίευση της 6ης δόσης τη γραπτή δέσμευση και της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, για την εφαρμογή των αποφάσεων της 26ης Οκτωβρίου.
Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Β. Σόιμπλε σε δηλώσεις του χθες Σάββατο, ξεκαθάρισε πως όσο δεν υπάρχουν αυτές οι γραπτές εγγυήσεις, δεν θα υπάρξει εκταμίευση της επόμενης δόσης.
Νews247
Σημ.axinosp:Εσείς τι πιστεύετε, δεν θα υπάρξουν νέοι φόροι, θα δώσει ο Σαμαράς γραπτή δέσμευση, ή ότι θα κοπούν οι επικουρικές συντάξεις έως 50%, ή όλα μαζί !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: