Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Credit Suisse: Game over για την Ευρωζώνη

Το «τέλος του παιχνιδιού» στην Ευρωζώνη ανακηρύσσει η Credit Suisse. Οι ευρωπαϊκές αγορές ομολόγων έχουν πλέον παγώσει, διαπιστώνει ο ελβετικός επενδυτικός οίκος. Ούτε καν η Γερμανία δεν είναι προστατευμένη.

Για αυτό και ο οίκος διαπιστώνει τώρα επείγουσα ανάγκη για γενναία δράση από τους χαράσσοντες την πολιτική. Οι πολιτικοί της Ευρωζώνης δίστασαν για πολύ καιρό και το κενό ανάμεσα στη λήψη των αποφάσεών τους και την εφαρμογή τους έχει υπάρξει υπερβολικά μεγάλο.

Η μοναδική πιστευτή απάντηση στην κρίση μπορεί να έρθει από την ΕΚΤ, αναφέρει ο οίκος. Μάλιστα, εκτιμά ότι η κεντρική τράπεζα θα αναγκαστεί να προχωρήσει σε ένα ευρύ πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της νομισματικής της πολιτικής μέσω της αγοράς τίτλων (ουσιαστικά, να τυπώσει χρήμα) από τις αρχές του 2012.

Η ΕΚΤ θα πρέπει επίσης να ρίξει τα επιτόκια του ευρώ κοντά στο μηδέν.

Ισοτιμία
Σημ.axinosp:Σιγά μην δώσει λεφτά η ΕΚΤ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: