Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2011

Συνθήματα και τύμπανα στην κατάληψη της ΔΕΗ


Οι Αποφασισμένοι και η ατμόσφαιρα της πλατείας Συντάγματος έχουν «μετακομίσει» στην κατάληψη της ΔΕΗ, Μεσογείων 190-194 στο Χολαργό. Με τύμπανα να κρατούν το ρυθμό, οι συγκεντρωμένοι φωνάζουν συνθήματα. Έχουν ανάψει και μια φωτιά για να «σπάει» το κρύο! Ο ελληνικός λαός αντιστέκεται, αυτο-οργανώνεται! Οι πολιτικοί μας πρόδωσαν! Εδώ και καιρό το μόνο που έχουμε είναι η μεταξύ μας αλληλεγγύη! Η κατάληψη της ΔΕΗ είναι μια κατάληψη αλληλεγγύης!
Τσαντίρι
Σημ.axinosp:Μετά τους Αγανακτισμένους Μοτοσυκλετιστές και τους ποδηλάτες που ήρθαν στην κατάληψη, έφερε και ο Γιώργος το τούμπανο του και έδεσε το κυδώνι!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: