Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2011

Ρομπα η κυβέρνηση απο τις δηλώσεις Σπυρόπουλου

Οι δηλώσεις του διοικητή του ΙΚΑ, Ροβ. Σπυρόπουλου στη ΝΕΤ, εκθέτουν τη κυβέρνηση και τον εμπνευστή της τρομοκράτησης του λαού.
Συγκεκριμένα για δεύτερη φορά μέσα στη μέρα - είχε προηγηθεί ανάλογη δήλωσή στο ΣΚΑΙ, ο διοικητής του ΙΚΑ διαβεβαίωσε, ότι
"κανονικά θα καταβληθούν οι συντάξεις του Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου. Επίσης, ο κ. Ροβέρτος Σπυρόπουλος σημείωσε ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί τίποτε για τις επικουρικές. Υπογράμμισε ότι η έντονη φημολογία που έχει δημιουργηθεί βυθίζει τα έσοδα του Ιδρύματος."
"Δεν εξαρτάται η καταβολή από την έκτη δόση" τόνισε κατ επανάληψη σήμερα τινάζοντας στον αέρα τον εκβιασμό Βενιζέλου ότι δεν θα μπορούν να καταβληθούν οι συντάξει αν δεν πάρουμε την έκτη δόση. Άλλωστε έτσι και αλλιώς δεν θα τη πάρουμε ποτέ. Μια λογιστική εγγραφή θα γίνει στα ομόλογα μας που απλά θα αλλάξουν ημερομηνία πληρωμής και ποσό. Θα αυξηθούν κατά αρκετά εκατομμύρια λόγω των τόκων.
Όμως ο διοικητής του ΙΚΑ έδωσε και τον νέο αριθμό των περίφημων συνταξιούχων- μαϊμού που δεν απογράφηκαν και ήταν 100.000 αν θυμάστε. Οργίασε πριν ένα μήνα η κυβερνητική προπαγάνδα. "Εκατό χιλιάδες μαϊμού συνταξιούχοι έτρωγαν δις" "Να γιατί έπεσαν έξω τα ταμεία" .. μερικοί από τους τίτλους. Την έπεφταν στα κανάλια σε όλους τους ομιλητές της Αριστεράς, κάτι παπαγαλάκια σαν τον Κώνστα, για να τους αποδείξουν ότι δεν φταίει το μνημόνιο για τα δεινά αλλά οι κλέφτες-εργαζόμενοι.
Η απογραφή όμως συνεχίζεται και ο διοικητής ανακοίνωσε ότι το νούμερο έχει γίνει είκοσι χιλιάδες. Βέβαια μέχρι το τέλος του μήνα θα έχουν απογραφεί και οι υπόλοιποι και θα μείνουν εκτός απογραφής όσοι "έφυγαν' το τελευταίο τετράμηνο.
Όμως αυτό που έμεινε στη συνείδηση του κόσμου είναι ότι εκατό χιλιάδες έπαιρναν σύνταξη - μαϊμού.
Τα εγγόνια του Γκαίμπελς και τα παιδιά του Γεωργαλά κάνουν δουλειά... δεν μπορείτε να πείτε.

Κίνηση Ενεργών Πολιτών Πάρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: