Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

ΤΟΥΜΠΑ: «Πουτ@ν@ς γιοί πολιτικοί, ΔΕΝ θα πληρώσουμε ΔΕΗ»

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και σήμερα, στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, πέρασαν το δικό τους πολιτικό μήνυμα από τις κερκίδες της Τούμπας.

Υπενθυμίζουμε ότι τις προάλλες είχαν στολίσει με «γαλλικά» τον πρώην πρωθυπουργό και την μητέρα του.

Σήμερα φωνάζουν: «Π*****ας γιοι πολιτικοί, δεν θα πληρώσουμε ΔΕΗ»!

Αλεπού του Ολύμπου

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Παρέμβαση ενάντια στο χαράτσι της ΔΕΗ πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου από το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Εξαρχείων- Νεάπολης.



Παρέμβαση ενάντια στο χαράτσι της ΔΕΗ πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου από το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Εξαρχείων- Νεάπολης. Η παρέμβαση ξεκίνησε κατά τις 11.30 από την λαϊκή αγορά της Καλλιδρομίου, στην οποία μοιράστηκαν εκατοντάδες κείμενα στους γείτονες που περνούσαν από την λαϊκή. Μετά από αρκετή ώρα καμία 30 άτομα συνεχίσαμε με μίνι πορεία την παρέμβαση μας στους δρόμους των Εξαρχείων- Νεάπολης : Ε. Μπενάκη, Ερεσού, Χ. Τρικούπη, Μαυρομιχάλη, Ιπποκράτους κλπ για να καταλήξει στην πλ. Εξαρχείων, στην διάρκεια της παρέμβασης πέρα από τα εκατοντάδες κείμενα που μοιράστηκαν και τις συζητήσεις με γείτονες και επαγγελματίες της περιοχής, γινότανε ενημέρωση από την ντουντούκα για την απογευματινή συνέλευση στην πλ. Εξαρχείων.



Το απόγευμα στις 18.00 στην πλ. Εξαρχείων πραγματοποιήθηκε η συνέλευση του Δι.Κ.Α. Εξαρχείων- Νεάπολης, στην οποία συμμετείχαν μερικές δεκάδες γείτονες και όπου αποφασιστήκανε οι επόμενες παρεμβάσεις.



http://dikaex.blogspot.com/