Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2011

«Ουδέν σχόλιον» από Τόμσεν για την έκτη δόση


Ολοκληρώθηκε η συνάντηση περίπου μιας ώρας που είχε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου με τους επικεφαλής της Τρόικα, Πολ Τόμσεν (ΔΝΤ), Ματίας Μορς (ΕΕ) και Κλάους Μαζούχ (ΕΚΤ), που επισκέπτονται την Αθήνα.

Στη συνάντηση συμμετείχε και ο πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων (ΣΟΕ) καθηγητής Γ. Ζανιάς.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο ο επικεφαλής της Τρόικας Πολ Τόμσεν ερωτηθείς σχετικά με την καταβολή της 6ης δόσης, ήταν λακωνικός, τονίζοντας απλά ότι δεν θέλει να κάνει κάποιο σχόλιο.

Θα ακολουθήσει συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά σήμερα και αύριο με τον Γιώργο Καρατζαφέρη.

Newscode
Σημ.axinosp:Το ανέκδοτο του μήνα 6η δόση !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: