Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Εξόφληση του τέλους της ΔΕΗ σε δόσεις με... πιστωτική κάρτα

Πενία τέχνας και... τεχνάσματα κατεργάζεται. Την αδυναμία των καταναλωτών να καταβάλλουν τα υπέρογκα -πολλές φορές- ποσά των λογαριασμών της ΔΕΗ, μετά την ενσωμάτωση του τέλους ακινήτων, υπόσχονται να διευκολύνουν οι τράπεζες.

Ήδη, γνωστή πιστωτική κάρτα υπόσχεται έως και 18 δόσεις σε όλους τους κατόχους της που θα χρησιμοποιήσουν την κάρτα για να εξοφλήσουν λογαριασμούς ΔΕΗ αλλά και ΕΥΔΑΠ άνω των 300 ευρώ. Στις διευκολύνσεις περιλαμβάνεται, σαφώς, και το τέλος ακίνητης περιουσίας.

Απλήρωτος 1 στους 2 λογαριασμούς

Όπως ανακοίνωσε η ΔΕΗ, το 54% των λογαριασμών που περιλαμβάνει και τη δόση του τέλους ακινήτων παραμένει ανεξόφλητο, αν και η προθεσμία αποπληρωμής έχει ήδη λήξει. Πρόκειται για τους μισούς από τους 251.000 λογαριασμούς που εκδόθηκαν από τη ΔΕΗ στις 10 και 11 Οκτωβρίου και που αντιστοιχούν σε εισπρακτέο τέλος ύψους 50 εκ. ευρώ. Από αυτά, ανεξόφλητα παραμένουν τα 27 εκ. ευρώ.

24h NewsRoom
Σημ.axinosp:1 στους 2 γιοκ χαράτσι και συνεχίζουμε για 100% άρνηση στο χαράτσι !!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αν φοβάστε τόσο μη σας κόψουν το ρεύμα και θέλετε να πληρώσετε, έ κρατηθείτε λίγο, μη πληρώσετε κι αν σας το κόψουν πηγαίνετε και το πληρώνετε την επόμενη ημέρα. Απλά θα περάσετε κάποιες ώρες χωρίς ρεύμα, σιγά το πράγμα. Είναι αδύνατον να κόψουν το ρεύμα σε 2-3 εκατομύρια κόσμο.