Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Αποκαλύπτονται γερμανικά σχέδια δημιουργίας υπέρ-κράτους

Σύμφωνα με έγγραφα που δημοσιεύει η Daily Telegraph η Μέρκελ ''μπλοκάρει'' δημοψήφισμα που σχεδιάζει ο Κάμερον στην Αγγλία ''αλά Παπανδρέου''.

Η βρετανική εφημερίδα βρήκε και βγάζει στο ''φως'' σχέδια του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών για τη δημιουργία ενός πανίσχυρου ευρωπαικού σώματος που θα ''αναλαμβάνει'' τις οικονομίες προβληματικών χωρών καταπατώντας κάθε έννοια εθνικής κυριαρχίας.

Κατά το δημοσίευμα το έγγραφο που διέρρευσε, αποκαλύπτει πως οι Γερμανοί προετοιμάζονται για το ενδεχόμενο πτώχευσης μεγάλων ευρωπαικών χωρών, όπως η Ιταλία, η Ισπανία και πιθανόν και η Γαλλία.

Το σχέδιο προβλέπει την ''κατάληψη'' της πτωχευμένης χώρας από το ευρωπαικό σώμα που ''ευαγγελίζονται'' οι Γερμανοί, καθώς ουσιαστικά θα παίρνουν τα ''κλειδιά'' της οικονομίας και δεν θα δίνουν λόγο πουθενά παρά στις Βρυξέλλες.

Ο Κάμερον στο δρόμο που χάραξε ο Παπανδρέου

Σύμφωνα πάντα με την Telegraph, η Γερμανίδα Καγκελάριος ετοιμάζεται να παρέμβει στα εσωτερικά της Αγγλίας αυτή τη φορά, εμποδίζοντας την να κάνει δημοψήφισμα που θα έχει ως ερώτημα την επιστροφή στη Μ.Βρετανία εξουσιών που παραχωρήθηκαν στις Βρυξέλλες.

Η Μέρκελ φέρεται πως θα προσπαθήσει να πείσει τον Βρετανό πρωθυπουργό πως ένα τέτοιο δημοψήφισμα δεν πρέπει να γίνει, και αν ο Κάμερον δεν γνωρίζει τα μέσα πίεσης της Μέρκελ ας ρωτήσει τον πρώην Πρωθυπουργό της Ελλάδας.

Σημ.axinosp:Θα φάνε καλά οι Γερμαναράδες!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: